Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen

Ainekset

7 dl
rasvatonta maitoa tai kasvijuomaa
3
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
1- 1 ½ dl
kuivattuja sieniä (esim. suppilovahveroita, mustatorvisieniä, herkkusieniä)
¼ tl
suolaa
Paistamiseen
½ dl
öljyä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

M Maidoton
K Kasvis (lakto-ovo)
M Maidoton
K Kasvis (lakto-ovo)

Sieniletut

Lisää taikinaan sieniä, niin ohukaisesi nousevat uudelle tasolle. Sieniletut maistuvat lounaana salaatin kera.

Lisää taikinaan sieniä, niin ohukaisesi nousevat uudelle tasolle. Sieniletut maistuvat lounaana salaatin kera.

Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
7 dl
rasvatonta maitoa tai kasvijuomaa
3
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
1- 1 ½ dl
kuivattuja sieniä (esim. suppilovahveroita, mustatorvisieniä, herkkusieniä)
¼ tl
suolaa
Paistamiseen
½ dl
öljyä

Valmistusohje

1.
Mittaa kulhoon maito, ja jauhot. Sekoita.
2.
Murentele kulhoon kuivatut sienet, lisää myös suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
3.
Paista sieniletut öljyssä kauniin ruskeiksi.

Vinkki

Jos käytössäsi on tuoreita sieniä, hienonna ne hyvin pieniksi ja lisää taikinaan. Sopiva määrä hienoa sienihakkeluista on noin 2 dl.

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.3 g

Yhteistyössä