![Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/recipes/letut_pysty.ElinaHimanen.jpg?w=1200&h=1200&q=65&auto=format&fit=crop&dm=1717150613&s=501baf4c194ed9f6c998704d7656f147)
Ainekset
-
1 lrasvatonta maitoa
-
4 dlohrajauhoja
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1muna
-
½ tlsuolaa
- Paistamiseen
-
1 dlpullomargariinia tai öljyä
Valmistusohje
1. Sekoita taikinan ainekset ja anna turvota ainakin puoli tuntia.
2. Paista rasvatilkassa muurinpohjapannussa kauniin ruskeiksi.
Vinkki
- Kokeile taikinassa kauramaitoa tavallisen sijaan.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan
- Marjat ja vaniljajäätelö kruunavat makeat letut.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Muurinpohjaletut
Muuripohjalettujen maun salaisuus on ohrajauho. Paista letut joko muurinpohjapannussa tai perinteisellä paistinpannulla.
Muuripohjalettujen maun salaisuus on ohrajauho. Paista letut joko muurinpohjapannussa tai perinteisellä paistinpannulla.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 lrasvatonta maitoa
-
4 dlohrajauhoja
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1muna
-
½ tlsuolaa
- Paistamiseen
-
1 dlpullomargariinia tai öljyä
Valmistusohje
1. Sekoita taikinan ainekset ja anna turvota ainakin puoli tuntia.
2. Paista rasvatilkassa muurinpohjapannussa kauniin ruskeiksi.
Vinkki
- Kokeile taikinassa kauramaitoa tavallisen sijaan.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan
- Marjat ja vaniljajäätelö kruunavat makeat letut.
Valmistusohje
1.
Sekoita taikinan ainekset ja anna turvota ainakin puoli tuntia.
2.
Paista rasvatilkassa muurinpohjapannussa kauniin ruskeiksi.
Vinkki
- Kokeile taikinassa kauramaitoa tavallisen sijaan.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan
- Marjat ja vaniljajäätelö kruunavat makeat letut.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g