Ainekset
-
5 dlvettä
-
½ tlsuolaa
-
1 dlkokonaisia spelttihelmiä
- Chilibroileri
-
200 gbroilerinfileetä
-
1 rklöljyä
-
1 - 2 tlchilijauhetta
-
½ tlsuolaa
- Mustapapusalsa
-
1avokado
-
2tomaattia
-
1 pienipunasipuli
-
1vihreä paprika
-
½ ruukkutuoretta korianteria
-
½ dllimen mehua (1-2 limeä)
-
1 prk (230 g)mustapapuja (säilyke)
-
100 gmaissia (pakaste)
-
2 rkl(maustettua) öljyä
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
100 gkermaviiliä
-
50 gmaissilastuja
-
60-70 gjääsalaattia tai tuoretta pinaattia
Valmistusohje
1. Keitä spelttihelmet kypsiksi suolalla maustetussa vedessä (n. 30 min). Anna jäähtyä.
2. Sekoita öljy, chili ja suola. Levitä seos broilerin fileille. Kypsennä liha paistinpannussa tai uunissa 180 asteessa 10-15 minuuttia. Viipaloi fileet ohuiksi paloiksi ja anna jäähtyä.
3. Pilko mustapapusalsan avokado, tomaatit, sipuli ja paprika. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset ja laita maustumaan jääkaappiin
4. Kokoa kulhot laittamalla annoskulhoihin kerroksittain kypsiä spelttihelmiä, mustapapusalsaa, broilerin suikaleita, salaattia tai pinaattia, maissilastuja ja lusikallinen kermaviiliä.
Vinkki
Lisää tulisuutta salsaan saat lisäämällä joukkoon tuoretta chiliä hienonnettuna.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Mustapapubowl meksikolaisittain
Mustapapubowl on erinomainen salaatti lounaaksi tai ilta-ateriaksi. Reilusta annoksesta riittää syötävää seuraavaksi päiväksikin.
Mustapapubowl on erinomainen salaatti lounaaksi tai ilta-ateriaksi. Reilusta annoksesta riittää syötävää seuraavaksi päiväksikin.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
5 dlvettä
-
½ tlsuolaa
-
1 dlkokonaisia spelttihelmiä
- Chilibroileri
-
200 gbroilerinfileetä
-
1 rklöljyä
-
1 - 2 tlchilijauhetta
-
½ tlsuolaa
- Mustapapusalsa
-
1avokado
-
2tomaattia
-
1 pienipunasipuli
-
1vihreä paprika
-
½ ruukkutuoretta korianteria
-
½ dllimen mehua (1-2 limeä)
-
1 prk (230 g)mustapapuja (säilyke)
-
100 gmaissia (pakaste)
-
2 rkl(maustettua) öljyä
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
100 gkermaviiliä
-
50 gmaissilastuja
-
60-70 gjääsalaattia tai tuoretta pinaattia
Valmistusohje
1. Keitä spelttihelmet kypsiksi suolalla maustetussa vedessä (n. 30 min). Anna jäähtyä.
2. Sekoita öljy, chili ja suola. Levitä seos broilerin fileille. Kypsennä liha paistinpannussa tai uunissa 180 asteessa 10-15 minuuttia. Viipaloi fileet ohuiksi paloiksi ja anna jäähtyä.
3. Pilko mustapapusalsan avokado, tomaatit, sipuli ja paprika. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset ja laita maustumaan jääkaappiin
4. Kokoa kulhot laittamalla annoskulhoihin kerroksittain kypsiä spelttihelmiä, mustapapusalsaa, broilerin suikaleita, salaattia tai pinaattia, maissilastuja ja lusikallinen kermaviiliä.
Vinkki
Lisää tulisuutta salsaan saat lisäämällä joukkoon tuoretta chiliä hienonnettuna.
Valmistusohje
1.
Keitä spelttihelmet kypsiksi suolalla maustetussa vedessä (n. 30 min). Anna jäähtyä.
2.
Sekoita öljy, chili ja suola. Levitä seos broilerin fileille. Kypsennä liha paistinpannussa tai uunissa 180 asteessa 10-15 minuuttia. Viipaloi fileet ohuiksi paloiksi ja anna jäähtyä.
3.
Pilko mustapapusalsan avokado, tomaatit, sipuli ja paprika. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset ja laita maustumaan jääkaappiin
4.
Kokoa kulhot laittamalla annoskulhoihin kerroksittain kypsiä spelttihelmiä, mustapapusalsaa, broilerin suikaleita, salaattia tai pinaattia, maissilastuja ja lusikallinen kermaviiliä.
Vinkki
Lisää tulisuutta salsaan saat lisäämällä joukkoon tuoretta chiliä hienonnettuna.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g