Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste

Ainekset

500 g
vihreitä papuja
Marinadi
¾ dl
öljyä
½ dl
sitruunanmehua
2 rkl
(kokojyvä)sinappia
1 tl
hunajaa
1 tl
rakuunaa
1 mm
suolaa
Koristeeksi
¾ dl
kokonaisia manteleita (kuorellisia tai kuorittuja)
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
14 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
V Vegaaninen
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
V Vegaaninen
Helppo

Marinoidut vihreät pavut

Yrttinen sinappimarinadi maustaa vihreät pavut herkulliseksi lisäkkeeksi. Valmista alle vartissa!

Yrttinen sinappimarinadi maustaa vihreät pavut herkulliseksi lisäkkeeksi. Valmista alle vartissa!

Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
500 g
vihreitä papuja
Marinadi
¾ dl
öljyä
½ dl
sitruunanmehua
2 rkl
(kokojyvä)sinappia
1 tl
hunajaa
1 tl
rakuunaa
1 mm
suolaa
Koristeeksi
¾ dl
kokonaisia manteleita (kuorellisia tai kuorittuja)

Valmistusohje

1.
Huuhdo pavut ja keitä niitä kiehuvassa vedessä 8 – 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Jäähdytä pavut kylmässä vedessä ja valuta hyvin.
2.
Lämmitä öljy pienessä kattilassa ja sekoita mukaan marinadin muut ainekset.
3.
Kääntele pavut kastikkeen joukkoon ja siirrä tarjoiluastiaan. Rouhi päälle mantelit ja tarjoa heti.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
14 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g

Yhteistyössä