Ainekset
- Kastike
-
1 cm palainkivääriä
-
1valkosipulinkynsi
-
2 rklöljyä
-
2 rkllimetin mehua
-
1 rklseesamiöljyä
-
1 rklteriyaki-kastiketta
- Salaatti
-
120 gtäysjyvänuudeleita
-
3 (250 g)porkkanaa
-
150 gpunakaalia
-
1päärynä
-
100 gvihreää salaattia
-
400 glohta
-
2 rkllimetin mehua
-
2 rklteriyaki-kastiketta
-
1 ½ tlrouhittua pippurisekoitusta
-
1 rklseesaminsiemeniä
-
1 rklöljyä
- Koristeeksi
-
1 rkltuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Tee ensin kastike: kuori inkivääri ja valkosipuli ja hienonna ne pieneksi. Purista limetin mehu. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhdo ne nopeasti kylmällä vedellä. Laita jäähtyneet nuudelit kastikkeeseen maustumaan.
3. Suikaloi porkkanat ja punakaali ohuiksi tikuiksi ja kuutioi päärynä. Revi salaatti.
4. Leikkaa lohi 4-8 osaan. Mausta lohipalat puristetulla limetin mehulla, teriyakikastikkeella ja pippurilla. Ripota pinnalle seesaminsiemeniä ja paista öljytyllä pannulla muutama minuutti molemmin puolin.
5. Kokoa salaattiannokset lautasille laittamalla pohjalle kasvikset, sitten nuudeli ja lopuksi 1-2 lohipalaa / annos. Kaada pinnalle loput kastikkeesta. Koristele korianterilla.
Vinkki
- Katso muut herkulliset salaattireseptit täältä.
- Voit käyttää lohen sijaan tofua valmistaaksesi kasvisversion salaatista.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
94 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.3 g
Munaton
Munaton
Lohi-nuudelisalaatti
Lohisalaatti ryyditetään nuudeleilla ja maustetaan aasialaisittain. Raikkautta nuudelisalaattiin tuo päärynä.
Lohisalaatti ryyditetään nuudeleilla ja maustetaan aasialaisittain. Raikkautta nuudelisalaattiin tuo päärynä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Kastike
-
1 cm palainkivääriä
-
1valkosipulinkynsi
-
2 rklöljyä
-
2 rkllimetin mehua
-
1 rklseesamiöljyä
-
1 rklteriyaki-kastiketta
- Salaatti
-
120 gtäysjyvänuudeleita
-
3 (250 g)porkkanaa
-
150 gpunakaalia
-
1päärynä
-
100 gvihreää salaattia
-
400 glohta
-
2 rkllimetin mehua
-
2 rklteriyaki-kastiketta
-
1 ½ tlrouhittua pippurisekoitusta
-
1 rklseesaminsiemeniä
-
1 rklöljyä
- Koristeeksi
-
1 rkltuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Tee ensin kastike: kuori inkivääri ja valkosipuli ja hienonna ne pieneksi. Purista limetin mehu. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhdo ne nopeasti kylmällä vedellä. Laita jäähtyneet nuudelit kastikkeeseen maustumaan.
3. Suikaloi porkkanat ja punakaali ohuiksi tikuiksi ja kuutioi päärynä. Revi salaatti.
4. Leikkaa lohi 4-8 osaan. Mausta lohipalat puristetulla limetin mehulla, teriyakikastikkeella ja pippurilla. Ripota pinnalle seesaminsiemeniä ja paista öljytyllä pannulla muutama minuutti molemmin puolin.
5. Kokoa salaattiannokset lautasille laittamalla pohjalle kasvikset, sitten nuudeli ja lopuksi 1-2 lohipalaa / annos. Kaada pinnalle loput kastikkeesta. Koristele korianterilla.
Vinkki
- Katso muut herkulliset salaattireseptit täältä.
- Voit käyttää lohen sijaan tofua valmistaaksesi kasvisversion salaatista.
Valmistusohje
1.
Tee ensin kastike: kuori inkivääri ja valkosipuli ja hienonna ne pieneksi. Purista limetin mehu. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhdo ne nopeasti kylmällä vedellä. Laita jäähtyneet nuudelit kastikkeeseen maustumaan.
3.
Suikaloi porkkanat ja punakaali ohuiksi tikuiksi ja kuutioi päärynä. Revi salaatti.
4.
Leikkaa lohi 4-8 osaan. Mausta lohipalat puristetulla limetin mehulla, teriyakikastikkeella ja pippurilla. Ripota pinnalle seesaminsiemeniä ja paista öljytyllä pannulla muutama minuutti molemmin puolin.
5.
Kokoa salaattiannokset lautasille laittamalla pohjalle kasvikset, sitten nuudeli ja lopuksi 1-2 lohipalaa / annos. Kaada pinnalle loput kastikkeesta. Koristele korianterilla.
Vinkki
- Katso muut herkulliset salaattireseptit täältä.
- Voit käyttää lohen sijaan tofua valmistaaksesi kasvisversion salaatista.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
94 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.3 g