Kuva: Sydänmerkki / Timo Viljakainen

Ainekset

500 g
lohifileetä
½ tl
suola
½ tl
rouhittua mustapippuria
8
lasagnelevyä
Tomaattikastike
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
2 rkl
öljyä
3 rkl
tomaattipyreetä
1 tlk (400g)
tomaattimurskaa
2 dl
vettä
¾ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 rkl
basilikaa tai oreganoa
Kuorrutus
2 dl
maitoa
1 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
juustoraastetta
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Mu Munaton
Mu Munaton

Lohi-cannellonit

Välimeri kohtaa Jäämeren kun lohi kääriytyy pastaverhoon. Kalatäytteiset cannellonit saavat mehevyyttä tomaattikastikkeesta ja juustokastikekuorrutuksesta.

Välimeri kohtaa Jäämeren kun lohi kääriytyy pastaverhoon. Kalatäytteiset cannellonit saavat mehevyyttä tomaattikastikkeesta ja juustokastikekuorrutuksesta.

Kuva: Sydänmerkki / Timo Viljakainen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
500 g
lohifileetä
½ tl
suola
½ tl
rouhittua mustapippuria
8
lasagnelevyä
Tomaattikastike
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
2 rkl
öljyä
3 rkl
tomaattipyreetä
1 tlk (400g)
tomaattimurskaa
2 dl
vettä
¾ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 rkl
basilikaa tai oreganoa
Kuorrutus
2 dl
maitoa
1 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
juustoraastetta

Valmistusohje

1.
Aloita tomaattikastikkeesta: hienonna sipulit ja kuullota öljyssä tomaattipyreen kanssa. Lisää tomaattimurska ja vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta.
2.
Kiehauta lasagnelevyt lähes kypsiksi vedessä. Huuhtele levyt varovasti kylmällä vedellä ja levitä työlaudalle. Aseta jokaiselle levylle lohifileen pala ja kääri löysähkölle rullalle. Jos lasagnelevy hajoaa, voi siitä tehdä pienempiäkin rullia. Kaada tomaattikastike uunivuokaan ja upota lohikääröt siihen.
3.
Valmista kuorrutuskastike. Sekoita kylmä maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen n. 5 minuuttia, kunnes kastike paksuuntuu. Lisää puolet juustoraasteesta kastikkeeseen. Kaada kastike rullien päälle ja ripottele pinnalle loppu juusto. Kuorruta 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes kala kypsyy ja pinta saa kauniin värin.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g