Ainekset
-
300 graakamakkaraa (esim. siskonmakkara)
-
400 g(terttu)kirsikkatomaatteja
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
200 glehtikaalia
-
1 rklöljyä
-
1 tlkokonaista kuminaa tai fenkolin siemeniä
-
500 gperunagnoccheja
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ ruukkutuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Nosta kirsikkatomaatit mahdollisine terttuineen uunivuokaan ja paahda uunissa 20 minuuttia, kunnes tomaatit ovat saaneet hieman väriä.
2. Purista sillä aikaa raakamakkarat nokareiksi siskonmakkaran tapaan. Hienonna sipulit. Huuhdo lehtikaalit ja poista kova lehtiruoti. Suikaloi kaalit veitsellä tai revi ne suupaloiksi.
3. Ruskista makkaranokareet tilkassa öljyä yhdessä kuminan kanssa. Siirrä makkarat lautaselle, jätä pannulle siihen kertynyt rasva.
4. Lisää pannulle gnocchit ja paista sekoittaen, kunnes pinta alkaa rapeutua ja saa väriä. Lisää sipulit, lehtikaali ja makkarat. Paista sekoittaen, kunnes kaali on pehmentynyt.
5. Nosta tomaatit uunista ja lisää ne pannulle. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele basilikan lehdillä.
Vinkki
- Voit lisätä tomaatit puolitettuna myös suoraan pannulle kypsymään, ilman uunipaahtoa.
- Tuoreiden tomaattien ohella kirsikkatomaatit säilyketölkissä on testattu toimivaksi tässä ruuassa. Käytä silloin myös tölkin tomaattiliemi.
- Perunagnoccheja myydään ruokakaupoissa kylmähyllyssä, tuorepastojen yhteydessä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
114 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g
Munaton
Munaton
Gnocchi-makkarapannu
Perunasta ja jauhoista tehty tuorepasta, gnocchi, kypsyy kasvisten ja makkaran kanssa tuota pikaa herkulliseksi pannuksi.
Perunasta ja jauhoista tehty tuorepasta, gnocchi, kypsyy kasvisten ja makkaran kanssa tuota pikaa herkulliseksi pannuksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
300 graakamakkaraa (esim. siskonmakkara)
-
400 g(terttu)kirsikkatomaatteja
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
200 glehtikaalia
-
1 rklöljyä
-
1 tlkokonaista kuminaa tai fenkolin siemeniä
-
500 gperunagnoccheja
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ ruukkutuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Nosta kirsikkatomaatit mahdollisine terttuineen uunivuokaan ja paahda uunissa 20 minuuttia, kunnes tomaatit ovat saaneet hieman väriä.
2. Purista sillä aikaa raakamakkarat nokareiksi siskonmakkaran tapaan. Hienonna sipulit. Huuhdo lehtikaalit ja poista kova lehtiruoti. Suikaloi kaalit veitsellä tai revi ne suupaloiksi.
3. Ruskista makkaranokareet tilkassa öljyä yhdessä kuminan kanssa. Siirrä makkarat lautaselle, jätä pannulle siihen kertynyt rasva.
4. Lisää pannulle gnocchit ja paista sekoittaen, kunnes pinta alkaa rapeutua ja saa väriä. Lisää sipulit, lehtikaali ja makkarat. Paista sekoittaen, kunnes kaali on pehmentynyt.
5. Nosta tomaatit uunista ja lisää ne pannulle. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele basilikan lehdillä.
Vinkki
- Voit lisätä tomaatit puolitettuna myös suoraan pannulle kypsymään, ilman uunipaahtoa.
- Tuoreiden tomaattien ohella kirsikkatomaatit säilyketölkissä on testattu toimivaksi tässä ruuassa. Käytä silloin myös tölkin tomaattiliemi.
- Perunagnoccheja myydään ruokakaupoissa kylmähyllyssä, tuorepastojen yhteydessä.
Valmistusohje
1.
Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Nosta kirsikkatomaatit mahdollisine terttuineen uunivuokaan ja paahda uunissa 20 minuuttia, kunnes tomaatit ovat saaneet hieman väriä.
2.
Purista sillä aikaa raakamakkarat nokareiksi siskonmakkaran tapaan. Hienonna sipulit. Huuhdo lehtikaalit ja poista kova lehtiruoti. Suikaloi kaalit veitsellä tai revi ne suupaloiksi.
3.
Ruskista makkaranokareet tilkassa öljyä yhdessä kuminan kanssa. Siirrä makkarat lautaselle, jätä pannulle siihen kertynyt rasva.
4.
Lisää pannulle gnocchit ja paista sekoittaen, kunnes pinta alkaa rapeutua ja saa väriä. Lisää sipulit, lehtikaali ja makkarat. Paista sekoittaen, kunnes kaali on pehmentynyt.
5.
Nosta tomaatit uunista ja lisää ne pannulle. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele basilikan lehdillä.
Vinkki
- Voit lisätä tomaatit puolitettuna myös suoraan pannulle kypsymään, ilman uunipaahtoa.
- Tuoreiden tomaattien ohella kirsikkatomaatit säilyketölkissä on testattu toimivaksi tässä ruuassa. Käytä silloin myös tölkin tomaattiliemi.
- Perunagnoccheja myydään ruokakaupoissa kylmähyllyssä, tuorepastojen yhteydessä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
114 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g