Ainekset
-
3 dl (n. 25 g)lehtikaalia
-
1porkkana
-
½sipuli
-
50 gkesäkurpitsaa
-
3kuivattua viikunaa tai taatelia
-
1 rklöljyä
-
1 rklcashewpähkinöitä
-
1 rklsaksanpähkinöitä
-
2 rklsitruunamehua
-
2 tljuoksevaa hunajaa
-
¼ tlsuolaa
-
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa lehitkaalista pois kuivat tyvet ja lehtiruodit ja pilko pieneksi silpuksi. Kuori ja suikaloi porkkana, pilko sipuli sekä kuutioi kesäkurpitsa. Pilko taatelit tai viikunat.
2. Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää lehtikaali, porkkanat, kesäkupitsat ja kypsennä sekoitellen. Lisää hedelmät.
3. Mausta sitruunamehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.
Vinkki
- Jos haluat tuhdimman ruuan, paista lämpimän salaatin seuraksi kalafilee, broileripihvi tai kasviproteiinia.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin salaatti-reseptit.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
117 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Lämmin salaatti
Jos kaipaat vaihtelua pääruoan lisukkeeksi, kokeile lämmintä salaattia. Kovat juurekset pehmenevät mukavasti pannulla.
Jos kaipaat vaihtelua pääruoan lisukkeeksi, kokeile lämmintä salaattia. Kovat juurekset pehmenevät mukavasti pannulla.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
3 dl (n. 25 g)lehtikaalia
-
1porkkana
-
½sipuli
-
50 gkesäkurpitsaa
-
3kuivattua viikunaa tai taatelia
-
1 rklöljyä
-
1 rklcashewpähkinöitä
-
1 rklsaksanpähkinöitä
-
2 rklsitruunamehua
-
2 tljuoksevaa hunajaa
-
¼ tlsuolaa
-
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa lehitkaalista pois kuivat tyvet ja lehtiruodit ja pilko pieneksi silpuksi. Kuori ja suikaloi porkkana, pilko sipuli sekä kuutioi kesäkurpitsa. Pilko taatelit tai viikunat.
2. Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää lehtikaali, porkkanat, kesäkupitsat ja kypsennä sekoitellen. Lisää hedelmät.
3. Mausta sitruunamehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.
Vinkki
- Jos haluat tuhdimman ruuan, paista lämpimän salaatin seuraksi kalafilee, broileripihvi tai kasviproteiinia.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin salaatti-reseptit.
Valmistusohje
1.
Leikkaa lehitkaalista pois kuivat tyvet ja lehtiruodit ja pilko pieneksi silpuksi. Kuori ja suikaloi porkkana, pilko sipuli sekä kuutioi kesäkurpitsa. Pilko taatelit tai viikunat.
2.
Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää lehtikaali, porkkanat, kesäkupitsat ja kypsennä sekoitellen. Lisää hedelmät.
3.
Mausta sitruunamehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.
Vinkki
- Jos haluat tuhdimman ruuan, paista lämpimän salaatin seuraksi kalafilee, broileripihvi tai kasviproteiinia.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin salaatti-reseptit.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
117 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.4 g