Ainekset
-
400 gmiedosti suolattuja kalkkunan fileepihvejä
-
750 gbataattia
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
5 cm palainkivääriä
-
2 rklöljyä
-
2-4 rklcurry- tai tandooritahnaa
-
400 gtomaattimurskaa
-
250 mlkookosmaitoa
-
1-2 rklhunajaa tai sokeria
-
2 tlsuolaa
-
1 tlk (230 g)kikherneitä
-
75 gbabypinaattia
-
½ ruukkutuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Leikkaa kalkkunapihvit tasakokoisiksi kuutioiksi.
2. Kuori ja kuutioi bataatti. Hienonna sipulit ja raasta inkivääri.
3. Kuumenna öljy isossa kattilassa tai paistokasarissa. Ruskista ensin kalkkunakuutiot ja lisää sitten sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Kun kasvikset ovat hiukan pehmenneet, lisää currytahna ja bataatit. Paista sekoittaen 5 minuuttia.
4. Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja mausteet. Anna poreilla kannen alla hiljalleen noin 20 minuuttia.
5. Lisää kikherneet ja jatka kypsentämistä, kunnes bataatti on pehmeää, noin 5 minuuttia.
6. Kääntele lopuksi joukkoon huuhdotut pinaatin lehdet. Hienonna päälle korianteri.
Vinkki
Tarjoa kalkkuna-bataatticurry riisin tai muun täysjyvälisäkkeen kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
114 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Kalkkuna-bataatticurry
Herkullinen kalkkuna-bataatticurry tuo Intian maut ruokapöytään. Currytahnan määrää muuttamalla säädät kalkkuna-bataatticurryn sopivan tuliseksi.
Herkullinen kalkkuna-bataatticurry tuo Intian maut ruokapöytään. Currytahnan määrää muuttamalla säädät kalkkuna-bataatticurryn sopivan tuliseksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gmiedosti suolattuja kalkkunan fileepihvejä
-
750 gbataattia
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
5 cm palainkivääriä
-
2 rklöljyä
-
2-4 rklcurry- tai tandooritahnaa
-
400 gtomaattimurskaa
-
250 mlkookosmaitoa
-
1-2 rklhunajaa tai sokeria
-
2 tlsuolaa
-
1 tlk (230 g)kikherneitä
-
75 gbabypinaattia
-
½ ruukkutuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Leikkaa kalkkunapihvit tasakokoisiksi kuutioiksi.
2. Kuori ja kuutioi bataatti. Hienonna sipulit ja raasta inkivääri.
3. Kuumenna öljy isossa kattilassa tai paistokasarissa. Ruskista ensin kalkkunakuutiot ja lisää sitten sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Kun kasvikset ovat hiukan pehmenneet, lisää currytahna ja bataatit. Paista sekoittaen 5 minuuttia.
4. Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja mausteet. Anna poreilla kannen alla hiljalleen noin 20 minuuttia.
5. Lisää kikherneet ja jatka kypsentämistä, kunnes bataatti on pehmeää, noin 5 minuuttia.
6. Kääntele lopuksi joukkoon huuhdotut pinaatin lehdet. Hienonna päälle korianteri.
Vinkki
Tarjoa kalkkuna-bataatticurry riisin tai muun täysjyvälisäkkeen kanssa.
Valmistusohje
1.
Leikkaa kalkkunapihvit tasakokoisiksi kuutioiksi.
2.
Kuori ja kuutioi bataatti. Hienonna sipulit ja raasta inkivääri.
3.
Kuumenna öljy isossa kattilassa tai paistokasarissa. Ruskista ensin kalkkunakuutiot ja lisää sitten sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Kun kasvikset ovat hiukan pehmenneet, lisää currytahna ja bataatit. Paista sekoittaen 5 minuuttia.
4.
Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja mausteet. Anna poreilla kannen alla hiljalleen noin 20 minuuttia.
5.
Lisää kikherneet ja jatka kypsentämistä, kunnes bataatti on pehmeää, noin 5 minuuttia.
6.
Kääntele lopuksi joukkoon huuhdotut pinaatin lehdet. Hienonna päälle korianteri.
Vinkki
Tarjoa kalkkuna-bataatticurry riisin tai muun täysjyvälisäkkeen kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
114 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.8 g