Ainekset
-
400 gkuhafileetä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
3 dlkuivaa valkoviiniä
-
1 rklöljyä
-
1 ½ dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
-
1 rklkevyttä yrttituorejuustoa (rasvaa max. 15%)
-
¾ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Laita fileet vuokaan, mausta pippurilla ja kaada valkoviini fileiden päälle. Anna maustua yön yli jääkaapissa.
2. Paista fileet paistinpannulla rypsiöljyssä, pari minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää paistamisen loppuvaiheessa pannuun ruoanvalmistuskerma ja tuorejuusto. Mausta suolalla.
3. Anna kastikkeen kiehahtaa.
Vinkki
- Annokseen kannattaa kokeilla myös tuoretta sitruunamelissaa tai sitruunaruohoa säväystä tuomaan.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.9 g
Gluteeniton
Gluteeniton
Kalastajan kuha
Valkoviinissä marinoitu kala on juhlaruokaa parhaimmillaan.
Valkoviinissä marinoitu kala on juhlaruokaa parhaimmillaan.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gkuhafileetä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
3 dlkuivaa valkoviiniä
-
1 rklöljyä
-
1 ½ dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
-
1 rklkevyttä yrttituorejuustoa (rasvaa max. 15%)
-
¾ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Laita fileet vuokaan, mausta pippurilla ja kaada valkoviini fileiden päälle. Anna maustua yön yli jääkaapissa.
2. Paista fileet paistinpannulla rypsiöljyssä, pari minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää paistamisen loppuvaiheessa pannuun ruoanvalmistuskerma ja tuorejuusto. Mausta suolalla.
3. Anna kastikkeen kiehahtaa.
Vinkki
- Annokseen kannattaa kokeilla myös tuoretta sitruunamelissaa tai sitruunaruohoa säväystä tuomaan.
Valmistusohje
1.
Laita fileet vuokaan, mausta pippurilla ja kaada valkoviini fileiden päälle. Anna maustua yön yli jääkaapissa.
2.
Paista fileet paistinpannulla rypsiöljyssä, pari minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää paistamisen loppuvaiheessa pannuun ruoanvalmistuskerma ja tuorejuusto. Mausta suolalla.
3.
Anna kastikkeen kiehahtaa.
Vinkki
- Annokseen kannattaa kokeilla myös tuoretta sitruunamelissaa tai sitruunaruohoa säväystä tuomaan.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.9 g