Kuva: Sydänmerkki / Timo Viljakainen

Ainekset

400 g
kuhafileetä
½ tl
rouhittua mustapippuria
3 dl
kuivaa valkoviiniä
1 rkl
öljyä
1 ½ dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
1 rkl
kevyttä yrttituorejuustoa (rasvaa max. 15%)
¾ tl
suolaa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
G Gluteeniton
Helppo

Kalastajan kuha

Valkoviinissä marinoitu kala on juhlaruokaa parhaimmillaan.

Valkoviinissä marinoitu kala on juhlaruokaa parhaimmillaan.

Kuva: Sydänmerkki / Timo Viljakainen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
400 g
kuhafileetä
½ tl
rouhittua mustapippuria
3 dl
kuivaa valkoviiniä
1 rkl
öljyä
1 ½ dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
1 rkl
kevyttä yrttituorejuustoa (rasvaa max. 15%)
¾ tl
suolaa

Valmistusohje

1.
Laita fileet vuokaan, mausta pippurilla ja kaada valkoviini fileiden päälle. Anna maustua yön yli jääkaapissa.
2.
Paista fileet paistinpannulla rypsiöljyssä, pari minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää paistamisen loppuvaiheessa pannuun ruoanvalmistuskerma ja tuorejuusto. Mausta suolalla.
3.
Anna kastikkeen kiehahtaa.

Vinkki

  • Annokseen kannattaa kokeilla myös tuoretta sitruunamelissaa tai sitruunaruohoa säväystä tuomaan.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.9 g