Ainekset
-
500 gkalafileetä, esimerkiksi puolet lohta ja puolet haukea
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua roseepippuria
-
¼ tlvalkopippuria
-
½ dlhienonnettua tilliä
-
1sipuli
-
2kananmunaa
-
1 dlkevyttä kermaviiliä (rasvaa max. 6%)
-
2 rklperunajauhoja
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä
Valmistusohje
1. Jauha paloitellut kalapalat esim. tehosekoittimessa. Lisää suola, pippurit ja tilli.
2. Hienonna sipuli ja pehmitä sitä hetki vesitilkassa mikrossa. Lisää sipulisilppu, munat, kerma ja perunajauhot kalamassaan ja sekoita tasaiseksi.
3. Paista taikina pihveiksi kevyesti öljytyssä lettupannussa. Pihvit voi kypsentää halutessasi myös uunissa, 225 asteessa noin 15 minuutin ajan.
Vinkki
- Kun käytössäsi on monitoimikone, kalamurekepihvit valmistuvat käden käänteessä. Jauhaminen onnistuu myös lihamyllyssä.
- Kalaksi sopii kaikenlainen kala: lohi, ahven, pakastekala, hauki tai vaikka silakat. Koostumus on erityisen mehevä, kun laitat vähärasvaisen kalan lisäksi myös rasvaisempaa lohta tai kirjolohta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
13 g
Suolaa
0.6 g
Kalamurekepihvit
Kalamurekepihvit käyvät loistavasti myös ruotokammoiselle syöjälle.
Kalamurekepihvit käyvät loistavasti myös ruotokammoiselle syöjälle.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 gkalafileetä, esimerkiksi puolet lohta ja puolet haukea
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua roseepippuria
-
¼ tlvalkopippuria
-
½ dlhienonnettua tilliä
-
1sipuli
-
2kananmunaa
-
1 dlkevyttä kermaviiliä (rasvaa max. 6%)
-
2 rklperunajauhoja
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä
Valmistusohje
1. Jauha paloitellut kalapalat esim. tehosekoittimessa. Lisää suola, pippurit ja tilli.
2. Hienonna sipuli ja pehmitä sitä hetki vesitilkassa mikrossa. Lisää sipulisilppu, munat, kerma ja perunajauhot kalamassaan ja sekoita tasaiseksi.
3. Paista taikina pihveiksi kevyesti öljytyssä lettupannussa. Pihvit voi kypsentää halutessasi myös uunissa, 225 asteessa noin 15 minuutin ajan.
Vinkki
- Kun käytössäsi on monitoimikone, kalamurekepihvit valmistuvat käden käänteessä. Jauhaminen onnistuu myös lihamyllyssä.
- Kalaksi sopii kaikenlainen kala: lohi, ahven, pakastekala, hauki tai vaikka silakat. Koostumus on erityisen mehevä, kun laitat vähärasvaisen kalan lisäksi myös rasvaisempaa lohta tai kirjolohta.
Valmistusohje
1.
Jauha paloitellut kalapalat esim. tehosekoittimessa. Lisää suola, pippurit ja tilli.
2.
Hienonna sipuli ja pehmitä sitä hetki vesitilkassa mikrossa. Lisää sipulisilppu, munat, kerma ja perunajauhot kalamassaan ja sekoita tasaiseksi.
3.
Paista taikina pihveiksi kevyesti öljytyssä lettupannussa. Pihvit voi kypsentää halutessasi myös uunissa, 225 asteessa noin 15 minuutin ajan.
Vinkki
- Kun käytössäsi on monitoimikone, kalamurekepihvit valmistuvat käden käänteessä. Jauhaminen onnistuu myös lihamyllyssä.
- Kalaksi sopii kaikenlainen kala: lohi, ahven, pakastekala, hauki tai vaikka silakat. Koostumus on erityisen mehevä, kun laitat vähärasvaisen kalan lisäksi myös rasvaisempaa lohta tai kirjolohta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
13 g
Suolaa
0.6 g