Ainekset
- Pohja
-
160 g (12 kpl)korppuja
-
¾ dlpullomargariinia
-
½ tlkardemummaa
- Täyte
-
400 gmaustamatonta tuorejuustoa
-
1 prkkermaviiliä
-
2 dlsokeria
-
1sitruunan raastettu kuori
-
1appelsiinin raastettu kuori
-
2 rklmaissitärkkelystä
-
2munaa
- Koristeluun
-
tomusokeria
Valmistusohje
1. Laita uuni lämpiämään 170 asteeseen. Hienonna korput esimerkiksi monitoimikoneessa. Lisää murskan joukkoon rasva ja kardemumma. Painele seos 20cm irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 5 minuuttia.
2. Sekoita kaikki täytteen ainekset ja kaada vuokaan. Paista 170 asteessa reilu tunti.
3. Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla.
Vinkki
- Korpuiksi käyvät erityisen hyvin sokeri- ja kanelikorput.
- Rasvan määrä puolittuu, jos käytät pohjassa rasvan sijaan omena- tai appelsiinimehua. Mehua käytettäessä kakun pohjasta tulee yhtä herkullinen, mutta rakenteeltaan hiukan sitkeämpi.
- Mustikkajuustokakku syntyy lisäämällä täytteeseen n. 3 dl mustikoita ja limekakku parin limen kuoren ja mehun täydennyksellä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
280 kcal
Rasvaa
15 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
6 g
Hiilihydraatteja
31 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.8 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Juustokakku
Perinteinen amerikkalainen juustokakku paistetaan kypsäksi uunissa. Tässä juustokakussa pohja tehdään korpuista.
Perinteinen amerikkalainen juustokakku paistetaan kypsäksi uunissa. Tässä juustokakussa pohja tehdään korpuista.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Pohja
-
160 g (12 kpl)korppuja
-
¾ dlpullomargariinia
-
½ tlkardemummaa
- Täyte
-
400 gmaustamatonta tuorejuustoa
-
1 prkkermaviiliä
-
2 dlsokeria
-
1sitruunan raastettu kuori
-
1appelsiinin raastettu kuori
-
2 rklmaissitärkkelystä
-
2munaa
- Koristeluun
-
tomusokeria
Valmistusohje
1. Laita uuni lämpiämään 170 asteeseen. Hienonna korput esimerkiksi monitoimikoneessa. Lisää murskan joukkoon rasva ja kardemumma. Painele seos 20cm irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 5 minuuttia.
2. Sekoita kaikki täytteen ainekset ja kaada vuokaan. Paista 170 asteessa reilu tunti.
3. Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla.
Vinkki
- Korpuiksi käyvät erityisen hyvin sokeri- ja kanelikorput.
- Rasvan määrä puolittuu, jos käytät pohjassa rasvan sijaan omena- tai appelsiinimehua. Mehua käytettäessä kakun pohjasta tulee yhtä herkullinen, mutta rakenteeltaan hiukan sitkeämpi.
- Mustikkajuustokakku syntyy lisäämällä täytteeseen n. 3 dl mustikoita ja limekakku parin limen kuoren ja mehun täydennyksellä.
Valmistusohje
1.
Laita uuni lämpiämään 170 asteeseen. Hienonna korput esimerkiksi monitoimikoneessa. Lisää murskan joukkoon rasva ja kardemumma. Painele seos 20cm irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 5 minuuttia.
2.
Sekoita kaikki täytteen ainekset ja kaada vuokaan. Paista 170 asteessa reilu tunti.
3.
Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla.
Vinkki
- Korpuiksi käyvät erityisen hyvin sokeri- ja kanelikorput.
- Rasvan määrä puolittuu, jos käytät pohjassa rasvan sijaan omena- tai appelsiinimehua. Mehua käytettäessä kakun pohjasta tulee yhtä herkullinen, mutta rakenteeltaan hiukan sitkeämpi.
- Mustikkajuustokakku syntyy lisäämällä täytteeseen n. 3 dl mustikoita ja limekakku parin limen kuoren ja mehun täydennyksellä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
280 kcal
Rasvaa
15 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
6 g
Hiilihydraatteja
31 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.8 g