Ainekset
-
1 kgkuhafilettä (tai 5 pientä kuhaa, á 400g)
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Kaalipeti
-
300 gkyssäkaalia
-
200 gromanesco-kaalia tai kukkakaalia
-
200 gpaksoita tai kiinankaalia
- Liemi
-
1 dlvalkoviiniä
-
1sitruunan mehu
-
1 rklsokeria
-
1 rklsoijakastiketta
-
½ tlsuolaa
-
10tuoretta basilikanlehteä
Valmistusohje
1. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Jos käytät kokonaisia kaloja, perkaa ne ja mausta sisäpuolelta suolalla ja pippurilla.
2. Kuori ja suikaloi kyssäkaali ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele romanesco ja paloittele kukinnot pieniksi nupuiksi ja varret kuutioiksi. Kiehauta nuppuja ja varsipaloja pari minuuttia. Huuhtele paksoi, leikkaa kanta pois ja suikaloi lehdet.
3. Sekoita valkoviini, sitruunan mehu, sokeri, soijakastike ja suola keskenään. Lisää kaalit.
4. Jaa kaaliseos 5 leivinpaperiarkin päälle ja nosta kala kaalien päälle. Viimeistele basilikanlehdillä ja kääri annokset paketeiksi.
5. Kypsennä uunissa 150 asteessa noin puoli tuntia.
Vinkki
- Kuhan sijaan voit käyttää myös muuta vaaleaa kalaa esimerkiksi siikaa.
- Ruoanvalmistukseen sopii erityisen hyvin SAGA Ruoanlaittopaperi tai SAGA Leivinpaperi ja kypsennys onnistuu myös höyrykattilassa tai bambuhöyryttimessä.
- Ruoanlaittopaperien taitto-ohjeita löydät täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.9 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Höyrytettyä kuhaa kaalipedillä
Kaaleista, kuhasta ja valkoviinistä valmistuu viikonlopun juhlava ruoka. Ateria hautuu ruuanlaittopaperista taitellussa paketissa.
Kaaleista, kuhasta ja valkoviinistä valmistuu viikonlopun juhlava ruoka. Ateria hautuu ruuanlaittopaperista taitellussa paketissa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 kgkuhafilettä (tai 5 pientä kuhaa, á 400g)
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Kaalipeti
-
300 gkyssäkaalia
-
200 gromanesco-kaalia tai kukkakaalia
-
200 gpaksoita tai kiinankaalia
- Liemi
-
1 dlvalkoviiniä
-
1sitruunan mehu
-
1 rklsokeria
-
1 rklsoijakastiketta
-
½ tlsuolaa
-
10tuoretta basilikanlehteä
Valmistusohje
1. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Jos käytät kokonaisia kaloja, perkaa ne ja mausta sisäpuolelta suolalla ja pippurilla.
2. Kuori ja suikaloi kyssäkaali ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele romanesco ja paloittele kukinnot pieniksi nupuiksi ja varret kuutioiksi. Kiehauta nuppuja ja varsipaloja pari minuuttia. Huuhtele paksoi, leikkaa kanta pois ja suikaloi lehdet.
3. Sekoita valkoviini, sitruunan mehu, sokeri, soijakastike ja suola keskenään. Lisää kaalit.
4. Jaa kaaliseos 5 leivinpaperiarkin päälle ja nosta kala kaalien päälle. Viimeistele basilikanlehdillä ja kääri annokset paketeiksi.
5. Kypsennä uunissa 150 asteessa noin puoli tuntia.
Vinkki
- Kuhan sijaan voit käyttää myös muuta vaaleaa kalaa esimerkiksi siikaa.
- Ruoanvalmistukseen sopii erityisen hyvin SAGA Ruoanlaittopaperi tai SAGA Leivinpaperi ja kypsennys onnistuu myös höyrykattilassa tai bambuhöyryttimessä.
- Ruoanlaittopaperien taitto-ohjeita löydät täältä.
Valmistusohje
1.
Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Jos käytät kokonaisia kaloja, perkaa ne ja mausta sisäpuolelta suolalla ja pippurilla.
2.
Kuori ja suikaloi kyssäkaali ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele romanesco ja paloittele kukinnot pieniksi nupuiksi ja varret kuutioiksi. Kiehauta nuppuja ja varsipaloja pari minuuttia. Huuhtele paksoi, leikkaa kanta pois ja suikaloi lehdet.
3.
Sekoita valkoviini, sitruunan mehu, sokeri, soijakastike ja suola keskenään. Lisää kaalit.
4.
Jaa kaaliseos 5 leivinpaperiarkin päälle ja nosta kala kaalien päälle. Viimeistele basilikanlehdillä ja kääri annokset paketeiksi.
5.
Kypsennä uunissa 150 asteessa noin puoli tuntia.
Vinkki
- Kuhan sijaan voit käyttää myös muuta vaaleaa kalaa esimerkiksi siikaa.
- Ruoanvalmistukseen sopii erityisen hyvin SAGA Ruoanlaittopaperi tai SAGA Leivinpaperi ja kypsennys onnistuu myös höyrykattilassa tai bambuhöyryttimessä.
- Ruoanlaittopaperien taitto-ohjeita löydät täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.9 g