
Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklöljyä
-
4perunaa
-
1 prk (400 ml)tomaattimurskaa
-
8 dlvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
1 prk (230 g)kidneypapuja (säilyke)
-
1 prk (230 g)mustapapuja (säilyke)
-
rouhittua mustapippuria
- Päälle
-
persiljaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit ja kuullota padassa, öljyssä.
2. Lisää pataan kuoritut ja kuutioidut perunat, tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Keitä 15-20 minuuttia eli kunnes perunat ovat pehmenneet.
3. Lisää joukkoon valutetut pavut ja keitä vielä muutama minuutti. Mausta mustapippurilla ja persiljasilpulla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
58 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Helppo papupata
Tämä papupata on maukasta ja helppo valmistaa. Mainio ruoka palkokasvien käytön lisäämiseen!
Tämä papupata on maukasta ja helppo valmistaa. Mainio ruoka palkokasvien käytön lisäämiseen!
Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklöljyä
-
4perunaa
-
1 prk (400 ml)tomaattimurskaa
-
8 dlvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
1 prk (230 g)kidneypapuja (säilyke)
-
1 prk (230 g)mustapapuja (säilyke)
-
rouhittua mustapippuria
- Päälle
-
persiljaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit ja kuullota padassa, öljyssä.
2. Lisää pataan kuoritut ja kuutioidut perunat, tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Keitä 15-20 minuuttia eli kunnes perunat ovat pehmenneet.
3. Lisää joukkoon valutetut pavut ja keitä vielä muutama minuutti. Mausta mustapippurilla ja persiljasilpulla.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit ja kuullota padassa, öljyssä.
2.
Lisää pataan kuoritut ja kuutioidut perunat, tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Keitä 15-20 minuuttia eli kunnes perunat ovat pehmenneet.
3.
Lisää joukkoon valutetut pavut ja keitä vielä muutama minuutti. Mausta mustapippurilla ja persiljasilpulla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
58 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.5 g
Kategoriat
Pääruoat Kastikkeet ja padat Kasvikset Kasviproteiini Helppo arki Puolessa tunnissa pöytäänYhteistyössä
