Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra

Ainekset

1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
öljyä
4
perunaa
1 prk (400 ml)
tomaattimurskaa
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 prk (230 g)
kidneypapuja (säilyke)
1 prk (230 g)
mustapapuja (säilyke)
rouhittua mustapippuria
Päälle
persiljaa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
58 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
V Vegaaninen
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
V Vegaaninen
Helppo

Helppo papupata

Tämä papupata on maukasta ja helppo valmistaa. Mainio ruoka palkokasvien käytön lisäämiseen!

Tämä papupata on maukasta ja helppo valmistaa. Mainio ruoka palkokasvien käytön lisäämiseen!

Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
öljyä
4
perunaa
1 prk (400 ml)
tomaattimurskaa
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 prk (230 g)
kidneypapuja (säilyke)
1 prk (230 g)
mustapapuja (säilyke)
rouhittua mustapippuria
Päälle
persiljaa

Valmistusohje

1.
Hienonna sipulit ja kuullota padassa, öljyssä.
2.
Lisää pataan kuoritut ja kuutioidut perunat, tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Keitä 15-20 minuuttia eli kunnes perunat ovat pehmenneet.
3.
Lisää joukkoon valutetut pavut ja keitä vielä muutama minuutti. Mausta mustapippurilla ja persiljasilpulla.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
58 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.5 g

Yhteistyössä