Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

600 g
hedelmiä (esim. nektariini, aprikoosi, ananas, luumu)
1 rkl
pullomargariinia
(1 rkl
vaaleaa siirappia)
Tuorejuustosydän
1 oksa
tuoretta rosmariinia
100g
maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
250 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
46 g
josta sokereita
46 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Grillatut hedelmät

Laita hedelmät grillin viimeiselle hiillokselle ja pian kesän paras jälkiruoka on valmis. Aromikas rosmariini-tuorejuusto viimeistelee annoksen.

Laita hedelmät grillin viimeiselle hiillokselle ja pian kesän paras jälkiruoka on valmis. Aromikas rosmariini-tuorejuusto viimeistelee annoksen.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
600 g
hedelmiä (esim. nektariini, aprikoosi, ananas, luumu)
1 rkl
pullomargariinia
(1 rkl
vaaleaa siirappia)
Tuorejuustosydän
1 oksa
tuoretta rosmariinia
100g
maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria

Valmistusohje

1.
Tee ensin tuorejuustosydän maustumaan. Hienonna rosmariini ja sekoita muiden ainesten kanssa. Anna maustua kylmässä.
2.
Halkaise kivelliset hedelmät ja poista kivi. Jos käytät ananasta, viipaloi se ja leikkaa kuori terävällä veitsellä. Sivele hedelmän leikkauspinta rasvalla ja grillaa molemmin puolin muutaman minuutin ajan eli kunnes hedelmä kuumenee. Lorauta päälle hiukan siirappia, jos hedelmät ovat makuusi happamia.
3.
Tarjoa rosmariini-tuorejuuston kanssa.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
250 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
46 g
josta sokereita
46 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.1 g