Tomaattinen jauhelihakeitto

Sydänmerkki



Ainekset

Liemi
8 kg
Vesi
10 kg
Tomaattimehu
0.25 kg
Lihaliemijauhe (55%), esim. Bong
0.005 kg
Mustapippuri, kokon.
0.001 kg
Laakerinlehti
0.01 kg
Rosmariini, kuiv.
Lisäksi
1 kg
Sipuli, tuore
6 kg
Isot juureskuutiot (porkkana, lanttu, kelt. porkkana)
6 kg
Kuutioperuna, kypsä 16mm
3 kg
Jauheliha, naudan, kypsä (rasvaa max.10%)
0.1 kg
Persilja, hienonnettu
0.005 kg
Lipstikka, kuivattu

Valmistusohje

  1. Mittaa pataan liemen ainekset. Kuumenna.
  2. Lisää sipulisilppu ja isot juureskuutiot. Hauduta 10 min.
  3. Lisää perunakuutiot ja kypsä jauheliha. Hauduta n. 15 min.
  4. Lisää lopuksi lipstikka ja persilja.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta