Tomaattinen jauhelihakeitto

Unilever Finland Oy



Ainekset

17 kg
vesi
5 kg
peruna, kypsä, kuutio
5 kg
Iso Antti -kasvissekoitus, pakaste
1.7 kg
KNORR Tomaattikeitto 1 kg / 10 L
5 kg
naudan jauheliha, kypsä
0.2 kg
KNORR Häränlihafondi 1 L/30 L
0.01 kg
mustapippuri, rouhittu
0.25 kg
KNORR Valkosipuli Puré Professional 2x750g
0.1 kg
persilja

Valmistusohje

1. Sekoita keittoainekset veteen ja kuumenna kiehuvaksi.

2. Lisää juureskuutiot ja perunakuutiot joukkoon ja keitä hetki.

3. Lisää jauheliha ja mausteet, keitä kypsäksi.

4. Koristele persiljalla ja tarjoile.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Suolaa
0 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta