Tomaattinen jauhelihakeitto
Ainekset
-
17 kgvesi
-
5 kgperuna, kypsä, kuutio
-
5 kgIso Antti -kasvissekoitus, pakaste
-
1.7 kgKNORR Tomaattikeitto 1 kg / 10 L
-
5 kgnaudan jauheliha, kypsä
-
0.2 kgKNORR Häränlihafondi 1 L/30 L
-
0.01 kgmustapippuri, rouhittu
-
0.25 kgKNORR Valkosipuli Puré Professional 2x750g
-
0.1 kgpersilja
Valmistusohje
1. Sekoita keittoainekset veteen ja kuumenna kiehuvaksi.
2. Lisää juureskuutiot ja perunakuutiot joukkoon ja keitä hetki.
3. Lisää jauheliha ja mausteet, keitä kypsäksi.
4. Koristele persiljalla ja tarjoile.
2. Lisää juureskuutiot ja perunakuutiot joukkoon ja keitä hetki.
3. Lisää jauheliha ja mausteet, keitä kypsäksi.
4. Koristele persiljalla ja tarjoile.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Suolaa
0 g