Tipulasagne Lasagne Piccolosta
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote0.8 kg
-
0.8 kgBroilerin fileesuikaleita (marinoitu, Sousvide, rasvaa 3,5%, suolaa 0,5%)
-
0.025 kgRypsiöljyä
-
0.2 kgSipulikuutioita (pakaste)
-
0.5 kgSuikalejuureksia (pakaste)
-
0.006 kgCurrya (suolaton)
-
0.02 kgHunajaa
-
0.02 kgBroilerimaustetta (suolaton)
-
4 kgVettä
-
0.025 kgKasvisliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
-
0.025 kgKanaliemijauhetta (vähäsuolainen, 30%)
-
0.35 kgKeiju vaaleaa kastiketiivistettä
-
0.4 kgMaustamatonta tuorejuustoa (vähälaktoosinen, rasvaa 14%)
-
0.002 kgRakuunaa (kuivattu)
-
0.2 kgJuustoraastetta (mozzarella, rasvaa 20%)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Mittaa pasta ja kypsät broilerisuikaleet voideltuun GN-vuokaan.
- Freesaa sipuli ja kasvissuikaleet padan pohjalla, lisää mausteet. Lisää vesi, liemijauheet, kastiketiiviste, tuorejuusto ja rakuuna. Anna kiehua muutama minuutti. Tarkista maku.
- Kaada kastike vuokaan. Sekoita hyvin. Ripota juustoraastetta pinnalle.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.5 g