Kaalilaatikko täysjyväohrasta

Ravintoraisio Oy



Ainekset

3 kg
Valkokaalia
Sydänmerkki-tuote
0.4 kg
0.8 kg
Naudan jauhelihaa (kypsä, 10%)
0.2 kg
Sipulikuutioita (pakaste)
0.4 kg
Porkkanasuikaleita (pakaste)
0.06 kg
Lihaliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
0.12 kg
Siirappia
0.004 kg
Meiramia (kuivattu)
0.001 kg
Mustapippuria
1.5 kg
Vettä
0.05 kg
Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Esikypsennä suikaloitu kaali voidelluissa GN 1/1-65 mm vuoissa yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 10 minuuttia.
  2. Sekoita keskenään ohra, jauheliha, sipuli, porkkanasuikaleet ja mausteet. Lisää seos vuokaan. Sekoita. Jätä pintakerrokseksi kaalia. Mittaa vuokaan vesi. Lisää pinnalle rypsiöljyvalmistetta.
  3. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 35 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Suolaa
0.4 g

Muita reseptejä Ravintoraisio Oy:lta