Kaalilaatikko täysjyväohrasta
Ainekset
-
3 kgValkokaalia
-
Sydänmerkki-tuote0.4 kg
-
0.8 kgNaudan jauhelihaa (kypsä, 10%)
-
0.2 kgSipulikuutioita (pakaste)
-
0.4 kgPorkkanasuikaleita (pakaste)
-
0.06 kgLihaliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
-
0.12 kgSiirappia
-
0.004 kgMeiramia (kuivattu)
-
0.001 kgMustapippuria
-
1.5 kgVettä
-
0.05 kgSunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Esikypsennä suikaloitu kaali voidelluissa GN 1/1-65 mm vuoissa yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 10 minuuttia.
- Sekoita keskenään ohra, jauheliha, sipuli, porkkanasuikaleet ja mausteet. Lisää seos vuokaan. Sekoita. Jätä pintakerrokseksi kaalia. Mittaa vuokaan vesi. Lisää pinnalle rypsiöljyvalmistetta.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 35 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Suolaa
0.4 g