Tarhurin juurespata
Ainekset
-
0.84 kgPorkkanaviipale (pakaste)
-
0.28 kgPalsternakkasuikale (pakaste)
-
0.1 kgRypsiöljy
-
3.9 kgVesi
-
0.078 kgSoijakastike
-
0.002 kgKuivattu meirami
-
0.002 kgKuivattu basilika
-
0.168 kgTomaattisose
-
0.365 kgLehtikaalisuikale (pakaste)
-
1.4 kgTarhurin papu -härkäpapupala vaalea (tuore)
-
0.3 kgVesi
-
0.045 kgMaissitärkkelys
Suuruste
Valmistusohje
- Mittaa pataan vesi ja lisää porkkanaviipaleet, palsternakkasuikaleet, rypsiöljy ja soijakastike. Kuumenna ja keitä hetki.
- Kun juurekset ovat hieman pehmenneet, lisää lehtikaalisuikaleet, härkäpapupalat ja tomaattipyre. Mausta meiramilla, basilikalla ja suolalla. Kuumenna.
- Sekoita vesi ja maissitärkkelys suurusteeksi ja sekoita ainesten joukkoon pataan ohuena nauhana. Kuumenna ja sekoittele, kunnes liemi on saostunut. Tarjoa esimerkiksi keitetyn perunan kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.3 g
