Tarhurin juurespata

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.84 kg
Porkkanaviipale (pakaste)
0.28 kg
Palsternakkasuikale (pakaste)
0.1 kg
Rypsiöljy
3.9 kg
Vesi
0.078 kg
Soijakastike
0.002 kg
Kuivattu meirami
0.002 kg
Kuivattu basilika
0.168 kg
Tomaattisose
0.365 kg
Lehtikaalisuikale (pakaste)
1.4 kg
Tarhurin papu -härkäpapupala vaalea (tuore)
Suuruste
0.3 kg
Vesi
0.045 kg
Maissitärkkelys

Valmistusohje

  1. Mittaa pataan vesi ja lisää porkkanaviipaleet, palsternakkasuikaleet, rypsiöljy ja soijakastike. Kuumenna ja keitä hetki.
  2. Kun juurekset ovat hieman pehmenneet, lisää lehtikaalisuikaleet, härkäpapupalat ja tomaattipyre. Mausta meiramilla, basilikalla ja suolalla. Kuumenna.
  3. Sekoita vesi ja maissitärkkelys suurusteeksi ja sekoita ainesten joukkoon pataan ohuena nauhana. Kuumenna ja sekoittele, kunnes liemi on saostunut. Tarjoa esimerkiksi keitetyn perunan kanssa.

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta