Pulled pork pata
Ainekset
-
1.2 kgsuikalejuureksia (pakaste)
-
0.11 kgtomaattipyreetä (suolaton)
-
1.5 kgvettä
-
0.02 kglihaliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
-
0.03 kgpunaviinietikkaa
-
0.05 kgsoijakastiketta (suolaa 9%)
-
0.006 kgchilimausteseosta (suolaton)
-
0.08 kgchilikastiketta (suolaa 0,9 %)
-
0.02 kgsokeria
-
0.095 kgSunnuntai Puolikarkeita vehnäjauhoja
-
0.09 kgKeiju paistikastiketiivistettä
-
1.2 kgvalmista pulled pork lihaa (rasvaa 8,7 %, suolaa 0,5 %)
Valmistusohje
- Paista suikalejuureksia padassa, lisää tomaattipyree ja hauduta hetki. Lisää vesi (jätä hiukan vettä nestesuurustusta varten), liemijauhe ja mausteet. Suurusta kastike vehnäjauhoilla ja paistinkastiketiivisteellä. Tarkista maku.
- Levitä revitty pulled pork-liha pakkauksesta GN-vuokiin. Kaada päälle kuuma kastike. Laita vuoat uuniin ja anna kastikkeen lämmetä uunissa valmiiksi. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa kastikkeen kokonaan padassa ja lisätä lihan valmiiseen kastikkeeseen.
- Tarjoa kastike Torino Täysjyväohran kanssa.
1,300 kg Torino Täysjyväohraa
4,100 l vettä
0,016 kg suolaa
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
8.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Suolaa
0.5 g