Kasvispasta Torino Täysjyväcappellista

Ravintoraisio Oy



Raaka-aineet

0.03 kg
rypsiöljyä
0.25 kg
sipulikuutioita (pakaste)
0.015 kg
currya (suolaton)
2.5 kg
vettä
0.08 kg
kasvisliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
0.2 kg
Keiju vaaleaa kastiketiivistettä
0.05 kg
siirappia
0.004 kg
Herbes de Provence yrttisekoitusta (suolaton)
0.002 kg
kurkumaa
0.02 kg
valkosipulimurskaa
0.08 kg
sitruunamehua
0.002 kg
pippurisekoitusta (20% suolaa)
0.5 kg
Torino Kypsennettyä Soijarouhetta
1.5 kg
papu-porkkanamixiä (pakaste)
0.5 kg
laktoositonta ruokakermaa (15 %)
0.7 kg
0.15 kg
juustoraastetta (mozzarella, 20% rasvaa)

Valmistusohje

Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää curry ja hauduta hetken. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää soijarouhe, papumix ja ruokakerma. Sekoita. Kiehauta, anna hautua hetken. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Voit lisätä kastikkeeseen mm. tomaattikastiketta ja yrttejä, jos haluat voimakkaamman maun. Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN-vuokaan (0,700 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle juustoraaste. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.6 g

Muita reseptejä Ravintoraisio Oy:lta