Kasvispasta Torino Täysjyväcappellista
Ainekset
-
0.03 kgrypsiöljyä
-
0.25 kgsipulikuutioita (pakaste)
-
0.015 kgcurrya (suolaton)
-
2.5 kgvettä
-
0.08 kgkasvisliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
-
0.2 kgKeiju vaaleaa kastiketiivistettä
-
0.05 kgsiirappia
-
0.004 kgHerbes de Provence yrttisekoitusta (suolaton)
-
0.002 kgkurkumaa
-
0.02 kgvalkosipulimurskaa
-
0.08 kgsitruunamehua
-
0.002 kgpippurisekoitusta (20% suolaa)
-
0.5 kgTorino Kypsennettyä Soijarouhetta
-
1.5 kgpapu-porkkanamixiä (pakaste)
-
0.5 kglaktoositonta ruokakermaa (15 %)
-
Sydänmerkki-tuote0.7 kg
-
0.15 kgjuustoraastetta (mozzarella, 20% rasvaa)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää curry ja hauduta hetken. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa.
- Lisää soijarouhe, papumix ja ruokakerma. Sekoita. Kiehauta, anna hautua hetken.
- Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Voit lisätä kastikkeeseen mm. tomaattikastiketta ja yrttejä, jos haluat voimakkaamman maun.
- Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN-vuokaan (0,700 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle juustoraaste.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää.
- Anna vetäytyä lämpökaapissa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.6 g