Kasvislasagne Piccolosta
Ainekset
-
0.85 kgTorino Kypsennettyä Soijarouhetta
-
2 kgVettä
-
0.17 kgSipulikuutioita (pakaste)
-
0.05 kgKasvisliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
-
0.15 kgKeiju vaaleaa kastiketiivistettä
-
0.7 kgTomaattimurskaa
-
0.16 kgTomaattipyrettä (suolaton)
-
0.625 kgIsoja kasvissuikaleita (pakaste)
-
0.005 kgValkosipulimurskaa
-
0.004 kgPizzamaustetta (suolaton)
-
0.002 kgMustapippurirouhetta
-
0.7 kgRuokakermaa (15%, laktoositon)
-
0.008 kgSuolaa
-
0.005 kgSokeria
-
Sydänmerkki-tuote0.65 kg
-
0.15 kgJuustoraastetta (mozzarella, 20% rasvaa)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Kuumenna soijarouhetta pakkauksessaan uunissa höyrykeittotoiminnolla hetken. Näin se pehmenee ja sulaa tasaisemmin kastikkeen joukkoon. Tai voit myös murustaa soijarouheen kylmänä kastikkeen joukkoon, näin kuumennusvaihe jää pois.
- Mittaa pataan vesi, sipulikuutiot, kasvisliemijauhe ja kastiketiiviste. Kuumenna kiehumapisteeseen. Lisää kastikepohjaan tomaattimurska ja -pyre, kasvissuikaleet, mausteet ja soijarouhe. Anna hautua hetken. Lisää kasvirasvasekoite ja tarkista maku. Kastike saa olla voimakkaan makuista, pasta laimentaa makua.
- Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm -vuokaan/ 0,650 kg/vuoka. Kaada päälle kuuma kastike (n. 5 l/vuoka) ja sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta.
- Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa hetken ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.6 g