Kasvis-jauheliha-ohravuoka
Ainekset
-
0.03 kgSunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta
-
0.75 kgvähärasvainen naudanjauheliha (10%)
-
0.2 kgsipulikuutioita, pakaste
-
1.5 kgvalkokaalia
-
Sydänmerkki-tuote0.6 kg
-
1.5 kgKasvissuikaleita, pakaste
-
2.3 kgvettä
-
0.06 kglihaliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
-
0.008 kgHerbes de Provence yrttisekoitusta (suolaton)
-
0.1 kgsiirappia
-
0.01 kgsuolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Hopeoi jauheliha padassa, lisää sipuli ja hienonnettu kaali. Hauduta, kunnes kaali on pehminnyt ja puolikypsää.
2. Jaa jauheliha-kaaliseosta raa'an ohran ja kasvissuikaleiden kanssa kerroksittain voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kaali-jauhelihaseosta.
3. Sekoita vesi, lihaliemijauhe ja mausteet keskenään, tarkista liemen maku, mausta tarvittaessa lisää. Kaada liemi vuokaan.
4. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 40-50 minuuttia.
2. Jaa jauheliha-kaaliseosta raa'an ohran ja kasvissuikaleiden kanssa kerroksittain voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kaali-jauhelihaseosta.
3. Sekoita vesi, lihaliemijauhe ja mausteet keskenään, tarkista liemen maku, mausta tarvittaessa lisää. Kaada liemi vuokaan.
4. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 40-50 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.5 g