Igorin fava
Ainekset
-
0.5 kgSipulikuutio (pakaste)
-
0.1 kgRypsiöljy
-
0.435 kgPaprikakuutio (pakaste)
-
0.023 kgValkosipulimurska (säilyke)
-
0.115 kgTomaattisose
-
0.027 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.012 kgPaprikajauhe
-
0.01 kgJodioitu suola
-
0.003 kgMustapippurirouhe
-
0.007 kgSokeri
-
1.1 kgVesi
-
0.333 kgKaurafraiche 10% gluteeniton
-
0.5 kgKaurakerma 15% gluteeniton
-
0.055 kgMaissitärkkelys
-
0.1 kgVesi
-
1.27 kgMUU Fava Nakupala -härkäpapupala
Valmistusohje
- Mittaa rypsiöljy pataan ja lisää sipuli- ja paprikakuutiot. Kuullota.
- Lisää valkosipulimurska, tomaattipyre, kasvisliemijauhe, mustapippurirouhe, paprikajauhe, sokeri, suola ja vesi. Keitä hetki.
- Lisää joukkoon kaurakerma ja kaurafraiche.
- Sekoita maissitärkkelys tilkkaan kylmää vettä ja lisää kastikkeen joukkoon ohuena nauhana.
- Voitele GN-vuoka vuokaspraylla ja asettele härkäpapupalat tasaisesti vuokaan. Kaada valmistamasi kastike palojen päälle ja paista yhdistelmäuunissa 160 °C noin 30 minuuttia.
- Lisää pinnalle persiljaa tai ruohosipulia. Tarjoile keitetyn ohran, kauran tai perunan kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
3.2 g
Suolaa
0.8 g
