Ainekset

0.5 kg
Sipulikuutio (pakaste)
0.1 kg
Rypsiöljy
0.435 kg
Paprikakuutio (pakaste)
0.023 kg
Valkosipulimurska (säilyke)
0.115 kg
Tomaattisose
0.027 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.012 kg
Paprikajauhe
0.01 kg
Jodioitu suola
0.003 kg
Mustapippurirouhe
0.007 kg
Sokeri
1.1 kg
Vesi
0.333 kg
Kaurafraiche 10% gluteeniton
0.5 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton
0.055 kg
Maissitärkkelys
0.1 kg
Vesi
1.27 kg
MUU Fava Nakupala -härkäpapupala

Valmistusohje

  1. Mittaa rypsiöljy pataan ja lisää sipuli- ja paprikakuutiot. Kuullota.
  2. Lisää valkosipulimurska, tomaattipyre, kasvisliemijauhe, mustapippurirouhe, paprikajauhe, sokeri, suola ja vesi. Keitä hetki.
  3. Lisää joukkoon kaurakerma ja kaurafraiche.
  4. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan kylmää vettä ja lisää kastikkeen joukkoon ohuena nauhana.
  5. Voitele GN-vuoka vuokaspraylla ja asettele härkäpapupalat tasaisesti vuokaan. Kaada valmistamasi kastike palojen päälle ja paista yhdistelmäuunissa 160 °C noin 30 minuuttia.
  6. Lisää pinnalle persiljaa tai ruohosipulia. Tarjoile keitetyn ohran, kauran tai perunan kanssa.

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
3.2 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta