Amerikan papupata
Hyvien valintojen viikon ruokaohje 2012
Annoksia
Annoskoko 200g
Saanto
20 kg
Valmistuhävikki 0%
Ainekset
-
6 kgHK Naudan jauhelihaa 8-10 %
-
1.3 kgsipulikuutioita
-
1.3 kgporkkanaa
-
1.3 kgpaprikaa
-
5 kgtomaattimurskaa
-
5 kgvettä
-
0.05 kgvähäsuolaista lihaliemijauhetta
-
1.3 kgpakastemaissia
-
1.3 kgvalkoisia papuja
-
0.2 kgmaissitärkkelystä
-
laakerinlehtiä
-
mustapippurirouhetta
-
chilijauhetta
Valmistusohje
- Ruskista jauheliha. Kiehauta padassa lihaliemi ja lisää ruskistettu jauheliha.
- Freesaa sipulikuutiot sekä porkkana- ja paprikasuikaleet pannulla. Lisää kasvikset ja mausteet pataan, hauduta hetki.
- Lisää lopuksi maissit ja pavut. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. Tarkista maku.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Suolaa
0.3 g