Ainekset
-
1sipuli
-
4valkosipulinkynttä
-
1sitruuna
-
2 rklöljyä
-
1 tlk (n. 400g)kirsikkatomaatteja
-
1 lvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
350 gspagettia
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
80 gparmesanjuustoa
- Viimeistelyyn
-
½ ruukkutuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Laita ainekset kattilaan.
2. Lisää kattilaan kirsikkatomaattitölkki liemineen ja huuhtele purkki vedellä. Kaada neste kattilaan. Lisää kattilaan loput ainekset parmesania lukuun ottamatta. Keitä noin 8 minuuttia eli kunnes pasta on kypsää.
3. Lisää raastettu juusto ja anna seistä pari minuuttia. Viimeistele hienonnetulla basilikalla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.6 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Yhden pannun kasvispasta
Yhden pannun taktiikalla kasvispasta valmistuu nopeasti ja pienellä tiskimäärällä.
Yhden pannun taktiikalla kasvispasta valmistuu nopeasti ja pienellä tiskimäärällä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
4valkosipulinkynttä
-
1sitruuna
-
2 rklöljyä
-
1 tlk (n. 400g)kirsikkatomaatteja
-
1 lvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
350 gspagettia
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
80 gparmesanjuustoa
- Viimeistelyyn
-
½ ruukkutuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Laita ainekset kattilaan.
2. Lisää kattilaan kirsikkatomaattitölkki liemineen ja huuhtele purkki vedellä. Kaada neste kattilaan. Lisää kattilaan loput ainekset parmesania lukuun ottamatta. Keitä noin 8 minuuttia eli kunnes pasta on kypsää.
3. Lisää raastettu juusto ja anna seistä pari minuuttia. Viimeistele hienonnetulla basilikalla.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Laita ainekset kattilaan.
2.
Lisää kattilaan kirsikkatomaattitölkki liemineen ja huuhtele purkki vedellä. Kaada neste kattilaan. Lisää kattilaan loput ainekset parmesania lukuun ottamatta. Keitä noin 8 minuuttia eli kunnes pasta on kypsää.
3.
Lisää raastettu juusto ja anna seistä pari minuuttia. Viimeistele hienonnetulla basilikalla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.6 g