
Ainekset
-
2 dljogurttia (rasvaa enintään 1%)
-
1 dlpuurohiutaleita
-
1 dlmarjoja tai hedelmänpaloja
- Pinnalle
-
100 ghedelmiä tai marjoja
-
2 rklpähkinöitä
Valmistusohje
1. Sekoita jogurtti, hiutaleet sekä marjat tai pilkotut hedelmät. Laita astia jääkaappiin ja anna turvota ainakin 7-8 tuntia.
2. Pilko päälle hedelmiä ja pähkinöitä ennen tarjoilua
Vinkki
- Vaihtele hiutaleita maun mukaan: kaurahiutaleilla lopputulos on silein ja miedoimman makuinen, jos haluat rakenteesta karkeamman tai viljaisan, käytä esimerkiksi ruis- tai 4-viljan hiutaleita tai hiutaleseoksia.
- Jos käytät maustamatonta jogurttia, mausta valmis puuro halutessasi lorauksella hunajaa tai sokeriripauksella.
- Jogurtin tilalla voit käyttää kasvipohjaista vaihtoehtoa.
- Kokeile myös mantelista chiatuorepuuroa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.1 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Tuorepuuro
Tuorepuuro on kiireisen täydellinen aamupala. Sekoita ainekset illalla ja laita jääkaappiin. Koristele aamulla valmiiksi.
Tuorepuuro on kiireisen täydellinen aamupala. Sekoita ainekset illalla ja laita jääkaappiin. Koristele aamulla valmiiksi.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 dljogurttia (rasvaa enintään 1%)
-
1 dlpuurohiutaleita
-
1 dlmarjoja tai hedelmänpaloja
- Pinnalle
-
100 ghedelmiä tai marjoja
-
2 rklpähkinöitä
Valmistusohje
1. Sekoita jogurtti, hiutaleet sekä marjat tai pilkotut hedelmät. Laita astia jääkaappiin ja anna turvota ainakin 7-8 tuntia.
2. Pilko päälle hedelmiä ja pähkinöitä ennen tarjoilua
Vinkki
- Vaihtele hiutaleita maun mukaan: kaurahiutaleilla lopputulos on silein ja miedoimman makuinen, jos haluat rakenteesta karkeamman tai viljaisan, käytä esimerkiksi ruis- tai 4-viljan hiutaleita tai hiutaleseoksia.
- Jos käytät maustamatonta jogurttia, mausta valmis puuro halutessasi lorauksella hunajaa tai sokeriripauksella.
- Jogurtin tilalla voit käyttää kasvipohjaista vaihtoehtoa.
- Kokeile myös mantelista chiatuorepuuroa
Valmistusohje
1.
Sekoita jogurtti, hiutaleet sekä marjat tai pilkotut hedelmät. Laita astia jääkaappiin ja anna turvota ainakin 7-8 tuntia.
2.
Pilko päälle hedelmiä ja pähkinöitä ennen tarjoilua
Vinkki
- Vaihtele hiutaleita maun mukaan: kaurahiutaleilla lopputulos on silein ja miedoimman makuinen, jos haluat rakenteesta karkeamman tai viljaisan, käytä esimerkiksi ruis- tai 4-viljan hiutaleita tai hiutaleseoksia.
- Jos käytät maustamatonta jogurttia, mausta valmis puuro halutessasi lorauksella hunajaa tai sokeriripauksella.
- Jogurtin tilalla voit käyttää kasvipohjaista vaihtoehtoa.
- Kokeile myös mantelista chiatuorepuuroa
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.1 g