Ainekset
-
2 dljogurttia (rasvaa enintään 1%)
-
1 dlpuurohiutaleita
-
1 dlmarjoja tai hedelmänpaloja
- Pinnalle
-
100 ghedelmiä tai marjoja
-
2 rklpähkinöitä
Valmistusohje
1. Sekoita jogurtti, hiutaleet sekä marjat tai pilkotut hedelmät. Laita astia jääkaappiin ja anna turvota ainakin 7-8 tuntia.
2. Pilko päälle hedelmiä ja pähkinöitä ennen tarjoilua
Vinkki
- Vaihtele hiutaleita maun mukaan: kaurahiutaleilla lopputulos on silein ja miedoimman makuinen, jos haluat rakenteesta karkeamman tai viljaisan, käytä esimerkiksi ruis- tai 4-viljan hiutaleita tai hiutaleseoksia.
- Jos käytät maustamatonta jogurttia, mausta valmis puuro halutessasi lorauksella hunajaa tai sokeriripauksella.
- Jogurtin tilalla voit käyttää kasvipohjaista vaihtoehtoa.
- Kokeile myös mantelista chiatuorepuuroa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.1 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Tuorepuuro
Tuorepuuro on kiireisen täydellinen aamupala. Sekoita ainekset illalla ja laita jääkaappiin. Koristele aamulla valmiiksi.
Tuorepuuro on kiireisen täydellinen aamupala. Sekoita ainekset illalla ja laita jääkaappiin. Koristele aamulla valmiiksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 dljogurttia (rasvaa enintään 1%)
-
1 dlpuurohiutaleita
-
1 dlmarjoja tai hedelmänpaloja
- Pinnalle
-
100 ghedelmiä tai marjoja
-
2 rklpähkinöitä
Valmistusohje
1. Sekoita jogurtti, hiutaleet sekä marjat tai pilkotut hedelmät. Laita astia jääkaappiin ja anna turvota ainakin 7-8 tuntia.
2. Pilko päälle hedelmiä ja pähkinöitä ennen tarjoilua
Vinkki
- Vaihtele hiutaleita maun mukaan: kaurahiutaleilla lopputulos on silein ja miedoimman makuinen, jos haluat rakenteesta karkeamman tai viljaisan, käytä esimerkiksi ruis- tai 4-viljan hiutaleita tai hiutaleseoksia.
- Jos käytät maustamatonta jogurttia, mausta valmis puuro halutessasi lorauksella hunajaa tai sokeriripauksella.
- Jogurtin tilalla voit käyttää kasvipohjaista vaihtoehtoa.
- Kokeile myös mantelista chiatuorepuuroa
Valmistusohje
1.
Sekoita jogurtti, hiutaleet sekä marjat tai pilkotut hedelmät. Laita astia jääkaappiin ja anna turvota ainakin 7-8 tuntia.
2.
Pilko päälle hedelmiä ja pähkinöitä ennen tarjoilua
Vinkki
- Vaihtele hiutaleita maun mukaan: kaurahiutaleilla lopputulos on silein ja miedoimman makuinen, jos haluat rakenteesta karkeamman tai viljaisan, käytä esimerkiksi ruis- tai 4-viljan hiutaleita tai hiutaleseoksia.
- Jos käytät maustamatonta jogurttia, mausta valmis puuro halutessasi lorauksella hunajaa tai sokeriripauksella.
- Jogurtin tilalla voit käyttää kasvipohjaista vaihtoehtoa.
- Kokeile myös mantelista chiatuorepuuroa
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.1 g