Ainekset
-
100 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60 %)
-
2 dltomusokeria
-
1kananmuna
-
1sitruunan kuori
-
2 rklsitruunanmehua
-
2 -3 rkltuoretta timjamia
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 dlperunajauhoja
-
1 tlleivinjauhetta
Valmistusohje
1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmuna, sekä pestyn sitruunan raastettu kuori ja sitruunanmehua.
2. Hienonna tuoretta timjamia muutama oksa ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi jauhot.
3. Laita taikina leivinpaperin päälle ja tee taikinasta tanko. Anna kovettua kylmässä noin tunti. Leikkaa tangosta noin ½ cm viipaleita. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
360 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
56 g
josta sokereita
21 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Timjami-sitruunakeksit
Sitruunan ja timjamin liitto on klassinen – sen todistavat myös nämä herkulliset pikkuleivät.
Sitruunan ja timjamin liitto on klassinen – sen todistavat myös nämä herkulliset pikkuleivät.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
100 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60 %)
-
2 dltomusokeria
-
1kananmuna
-
1sitruunan kuori
-
2 rklsitruunanmehua
-
2 -3 rkltuoretta timjamia
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 dlperunajauhoja
-
1 tlleivinjauhetta
Valmistusohje
1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmuna, sekä pestyn sitruunan raastettu kuori ja sitruunanmehua.
2. Hienonna tuoretta timjamia muutama oksa ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi jauhot.
3. Laita taikina leivinpaperin päälle ja tee taikinasta tanko. Anna kovettua kylmässä noin tunti. Leikkaa tangosta noin ½ cm viipaleita. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmuna, sekä pestyn sitruunan raastettu kuori ja sitruunanmehua.
2.
Hienonna tuoretta timjamia muutama oksa ja lisää taikinaan. Lisää lopuksi jauhot.
3.
Laita taikina leivinpaperin päälle ja tee taikinasta tanko. Anna kovettua kylmässä noin tunti. Leikkaa tangosta noin ½ cm viipaleita. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
360 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
56 g
josta sokereita
21 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g