Ainekset
-
500 gpossun filettä tai suikaleita (rasvaa enintään 7%)
-
2vihreää paprikaa
-
200 gpaksoita eli pinaattikiinankaalta
-
1punasipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
3 cm palainkivääriä
-
2 rklöljyä
-
2 dlvettä
-
2 rklfariinisokeria
-
2 rklsoijaa
-
2 rkl(sushi)etikkaa
-
200 gherneenpalkoja (esim. sugarsnaps, pakaste)
- Suurus
-
1 rklmaissitärkkelystä
-
1 dlvettä
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, paprikat, paksoi, sipulit ja inkivääri.
2. Ruskista lihat öljyssä. Lisää paprikasuikaleet, valkosipuli ja inkivääri. Lisää vesi, fariinisokeri, soijakastike ja etikka. Anna hautua 5 minuuttia.
3. Lisää (puolitetut) herneenpalot, paksoi sekä vesi-maizenaseos. Pyörittele ja anna kiehua vielä pari minuuttia.
Vinkki
- Muita herkullisia wokkiruokia: broileriwokki ja possuwokki
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Teriyakipossu
Aasialaisvaikutteinen teriyakipossu saa vierelleen reilusti vihreitä kasviksia.
Aasialaisvaikutteinen teriyakipossu saa vierelleen reilusti vihreitä kasviksia.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 gpossun filettä tai suikaleita (rasvaa enintään 7%)
-
2vihreää paprikaa
-
200 gpaksoita eli pinaattikiinankaalta
-
1punasipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
3 cm palainkivääriä
-
2 rklöljyä
-
2 dlvettä
-
2 rklfariinisokeria
-
2 rklsoijaa
-
2 rkl(sushi)etikkaa
-
200 gherneenpalkoja (esim. sugarsnaps, pakaste)
- Suurus
-
1 rklmaissitärkkelystä
-
1 dlvettä
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, paprikat, paksoi, sipulit ja inkivääri.
2. Ruskista lihat öljyssä. Lisää paprikasuikaleet, valkosipuli ja inkivääri. Lisää vesi, fariinisokeri, soijakastike ja etikka. Anna hautua 5 minuuttia.
3. Lisää (puolitetut) herneenpalot, paksoi sekä vesi-maizenaseos. Pyörittele ja anna kiehua vielä pari minuuttia.
Vinkki
- Muita herkullisia wokkiruokia: broileriwokki ja possuwokki
Valmistusohje
1.
Suikaloi liha, paprikat, paksoi, sipulit ja inkivääri.
2.
Ruskista lihat öljyssä. Lisää paprikasuikaleet, valkosipuli ja inkivääri. Lisää vesi, fariinisokeri, soijakastike ja etikka. Anna hautua 5 minuuttia.
3.
Lisää (puolitetut) herneenpalot, paksoi sekä vesi-maizenaseos. Pyörittele ja anna kiehua vielä pari minuuttia.
Vinkki
- Muita herkullisia wokkiruokia: broileriwokki ja possuwokki
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g