Ainekset
-
1 kgporsaan ulkofileetä
-
200 gtuoreita herkkusieniä
-
1sipuli
-
3valkosipulinkynttä
-
1punainen paprika
-
(½tuore chili)
-
1 rklmargariinia
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 tlsuolaa
-
1 rklrosmariinia
-
100 gkevyttä tuorejuustoa (esim. paprika-chili)
-
½ dlpestokastiketta
Valmistusohje
1. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen paistamista.
2. Pilko sienet ja sipulit. Jos käytät tuoreiden sienten sijasta kuivattuja sieniä, liota niitä ensin vedessä noin 20 minuuttia. Halkaise paprika ja chili pitkittäin ja poista siemenet. Leikkaa molemmat pieniksi paloiksi.
3. Kuumenna rasva paistinpannussa. Kuullota sienet, sipulit, paprika ja chili kevyesti kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää tarvittaessa pannulle tilkka vettä. Lisää ½ tl suolaa, pippurirouhe, rosmariini ja tuorejuusto.
4. Poista lihasta mahdolliset kalvot ja kaikki näkyvä rasva. Leikkaa porsaan filee pitkittäissuunnassa auki tasaiseksi, noin 1,5 cm paksuiseksi levyksi. Nuiji fileetä kevyesti ohemmaksi. Sivele filee ohuelti pestokastikkeella. Ripottele kastikkeen päälle ½ tl suolaa ja mustapippuria. Levitä päälle sieni-juustoseos. Rullaa lihalevy kääretortun tapaan ja sido kevyesti paistilangalla, jotta rulla ei aukea paistettaessa.
5. Laita rulla uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 175 asteessa noin tunti. Kääri kypsä liha folioon vetäytymään hetkeksi ennen leikkaamista.
Vinkki
- Possun sijaan ruoan voi tehdä myös kalkkunasta.
- Täytteeksi soveltuvia kasviksia on monia; käytä suosikkejasi!
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
122 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
0.6 g
Gluteeniton
Gluteeniton
Täytetty possunfilerulla
Täytetty possunfilerulla on juhlava ruoka ja helposti muokattavissa juuri omaan makuun sopivaksi.
Täytetty possunfilerulla on juhlava ruoka ja helposti muokattavissa juuri omaan makuun sopivaksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 kgporsaan ulkofileetä
-
200 gtuoreita herkkusieniä
-
1sipuli
-
3valkosipulinkynttä
-
1punainen paprika
-
(½tuore chili)
-
1 rklmargariinia
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 tlsuolaa
-
1 rklrosmariinia
-
100 gkevyttä tuorejuustoa (esim. paprika-chili)
-
½ dlpestokastiketta
Valmistusohje
1. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen paistamista.
2. Pilko sienet ja sipulit. Jos käytät tuoreiden sienten sijasta kuivattuja sieniä, liota niitä ensin vedessä noin 20 minuuttia. Halkaise paprika ja chili pitkittäin ja poista siemenet. Leikkaa molemmat pieniksi paloiksi.
3. Kuumenna rasva paistinpannussa. Kuullota sienet, sipulit, paprika ja chili kevyesti kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää tarvittaessa pannulle tilkka vettä. Lisää ½ tl suolaa, pippurirouhe, rosmariini ja tuorejuusto.
4. Poista lihasta mahdolliset kalvot ja kaikki näkyvä rasva. Leikkaa porsaan filee pitkittäissuunnassa auki tasaiseksi, noin 1,5 cm paksuiseksi levyksi. Nuiji fileetä kevyesti ohemmaksi. Sivele filee ohuelti pestokastikkeella. Ripottele kastikkeen päälle ½ tl suolaa ja mustapippuria. Levitä päälle sieni-juustoseos. Rullaa lihalevy kääretortun tapaan ja sido kevyesti paistilangalla, jotta rulla ei aukea paistettaessa.
5. Laita rulla uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 175 asteessa noin tunti. Kääri kypsä liha folioon vetäytymään hetkeksi ennen leikkaamista.
Vinkki
- Possun sijaan ruoan voi tehdä myös kalkkunasta.
- Täytteeksi soveltuvia kasviksia on monia; käytä suosikkejasi!
Valmistusohje
1.
Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen paistamista.
2.
Pilko sienet ja sipulit. Jos käytät tuoreiden sienten sijasta kuivattuja sieniä, liota niitä ensin vedessä noin 20 minuuttia. Halkaise paprika ja chili pitkittäin ja poista siemenet. Leikkaa molemmat pieniksi paloiksi.
3.
Kuumenna rasva paistinpannussa. Kuullota sienet, sipulit, paprika ja chili kevyesti kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää tarvittaessa pannulle tilkka vettä. Lisää ½ tl suolaa, pippurirouhe, rosmariini ja tuorejuusto.
4.
Poista lihasta mahdolliset kalvot ja kaikki näkyvä rasva. Leikkaa porsaan filee pitkittäissuunnassa auki tasaiseksi, noin 1,5 cm paksuiseksi levyksi. Nuiji fileetä kevyesti ohemmaksi. Sivele filee ohuelti pestokastikkeella. Ripottele kastikkeen päälle ½ tl suolaa ja mustapippuria. Levitä päälle sieni-juustoseos. Rullaa lihalevy kääretortun tapaan ja sido kevyesti paistilangalla, jotta rulla ei aukea paistettaessa.
5.
Laita rulla uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 175 asteessa noin tunti. Kääri kypsä liha folioon vetäytymään hetkeksi ennen leikkaamista.
Vinkki
- Possun sijaan ruoan voi tehdä myös kalkkunasta.
- Täytteeksi soveltuvia kasviksia on monia; käytä suosikkejasi!
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
122 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
0.6 g