Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

1 ½ dl
sokeria
1 dl
mantelijauhetta
¾ dl
maissitärkkelystä tai perunajauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
½ tl
vaniljasokeria
1 dl
vettä
½ dl
pullomargariinia
1
muna
Hedelmäsalsa
1
persimon tai mango
1
chili
1
granaattiomena
2-3 rkl
limen mehua
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
220 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
25 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

G Gluteeniton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
K Kasvis (lakto-ovo)

Suklaakakkua ja hedelmäsalsaa

Tulinen hedelmäsalsa piristää mutakakkumaista gluteenitonta suklaakakku, joka on helppo valmistaa.

Tulinen hedelmäsalsa piristää mutakakkumaista gluteenitonta suklaakakku, joka on helppo valmistaa.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1 ½ dl
sokeria
1 dl
mantelijauhetta
¾ dl
maissitärkkelystä tai perunajauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
½ tl
vaniljasokeria
1 dl
vettä
½ dl
pullomargariinia
1
muna
Hedelmäsalsa
1
persimon tai mango
1
chili
1
granaattiomena
2-3 rkl
limen mehua

Valmistusohje

1.
Sekoita kuivat ainekset. Lisää jauhojen joukkoon vesi, rasva ja muna ja sekoita tasaiseksi.
2.
Kaada taikina voideltuun ja mantelijauheella jauhotettuun (Ø n. 20 cm tai 25 x 25 cm) vuokaan.
3.
Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia
4.
Kuutioi salsan persimon tai mango ja hienonna chili. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet hakkaamalla kuperaa kuorta puukapustalla leikkuulaudan päällä. Sekoita siemenet mangon ja chilin joukkoon ja mausta limellä.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
220 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
25 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.3 g