 
                  Ainekset
- 
                    200 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60%)
- 
                    2 ½ dlsokeria
- 
                    3munaa
- 
                    1 dllemon curdia
- 
                    1sitruunan kuori
- 
                    ½ dlsitruunamehua
- 
                    4 dlvehnäjauhoja
- 
                    2 tlleivinjauhetta
- 
                    1 tlvaniljasokeria
- Koristeeksi
- 
                    1 rkltomusokeria
Valmistusohje
                    1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat, lemon curd, hyvin pestyn sitruunan kuori ja sitruunanmehu sekä kuivat ainekset. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
                  
                                                                                  
                    2. Jaa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan tai pieniin kakkuvuokiin (7-8 kpl). Kypsennä isoa kakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin 50 minuuttia ja pieniä 15–20 minuuttia, tarkista kypsyys tikulla.
                  
                                                            Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                350 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                15 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                4.3 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                50 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                31 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                5 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.5 g
              
            
                                                                  Maidoton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                        
          
                                                                  Maidoton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                        
          Sitruunapulla
Nimestään huolimatta tämä mehevä leivonnainen ei ole pullaa vaan kakkua. Jo mummon kahvipöydästä tuttu kahvileipä maistuu sitruunan ystävälle.
Nimestään huolimatta tämä mehevä leivonnainen ei ole pullaa vaan kakkua. Jo mummon kahvipöydästä tuttu kahvileipä maistuu sitruunan ystävälle.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    200 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60%)
- 
                    2 ½ dlsokeria
- 
                    3munaa
- 
                    1 dllemon curdia
- 
                    1sitruunan kuori
- 
                    ½ dlsitruunamehua
- 
                    4 dlvehnäjauhoja
- 
                    2 tlleivinjauhetta
- 
                    1 tlvaniljasokeria
- Koristeeksi
- 
                    1 rkltomusokeria
Valmistusohje
                    1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat, lemon curd, hyvin pestyn sitruunan kuori ja sitruunanmehu sekä kuivat ainekset. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
                  
                                                                                  
                    2. Jaa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan tai pieniin kakkuvuokiin (7-8 kpl). Kypsennä isoa kakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin 50 minuuttia ja pieniä 15–20 minuuttia, tarkista kypsyys tikulla.
                  
                                                            Valmistusohje
                1. 
                                                              Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat, lemon curd, hyvin pestyn sitruunan kuori ja sitruunanmehu sekä kuivat ainekset. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
              
                2. 
                                                                    
        Jaa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan tai pieniin kakkuvuokiin (7-8 kpl). Kypsennä isoa kakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin 50 minuuttia ja pieniä 15–20 minuuttia, tarkista kypsyys tikulla.
              Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                350 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                15 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                4.3 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                50 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                31 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                5 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.5 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  