Ainekset
-
2 (600 g)verigreippiä
-
2 (600 g)appelsiinia
-
2 (200 g)klementiinia
-
1 (400 g)greippi
-
1 rklvaahterasiirappia
-
1 tljauhettua kardemummaa
- Lime-vaniljavaahto
-
1 tlk (200-250 ml)vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Valmistusohje
1. Leikkaa sitrusten päistä palat pois. Leikkaa kuoret terävällä veitsellä hedelmälihaa pitkin niin, että valkoiset kalvot leikkaantuvat kuorten mukana pois. Leikkaa veitsen kärjellä hedelmälohkot irti valkoisia hedelmäkalvoja mukaillen.
2. Paloittele halutessi sitruslohkot ja siirrä ne kulhoon leikkuulaudalle kertyneen mehun kanssa. Puristele myös kuoriin jääneestä hedelmälihasta mehut. Sekoita joukkoon vaahterasiirappi ja kardemumma.
3. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Pese limetti ja raasta sen kuori vaahdon joukkoon. Lisää myös limetinmehua 2 tl. Annostele sitrussalaatti jälkiruokakulhoihin ja tarjoa lime-vaniljavaahdon kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
53 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
12 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Sitrussalaatti ja lime-vaniljavaahto
Keltaisen ja punaisen sävyissä loistavat sitrukset saavat jälkiruuan hehkumaan. Vaniljavaahto limellä maustettuna tuo lempeyttä aterian päätökseen.
Keltaisen ja punaisen sävyissä loistavat sitrukset saavat jälkiruuan hehkumaan. Vaniljavaahto limellä maustettuna tuo lempeyttä aterian päätökseen.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 (600 g)verigreippiä
-
2 (600 g)appelsiinia
-
2 (200 g)klementiinia
-
1 (400 g)greippi
-
1 rklvaahterasiirappia
-
1 tljauhettua kardemummaa
- Lime-vaniljavaahto
-
1 tlk (200-250 ml)vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Valmistusohje
1. Leikkaa sitrusten päistä palat pois. Leikkaa kuoret terävällä veitsellä hedelmälihaa pitkin niin, että valkoiset kalvot leikkaantuvat kuorten mukana pois. Leikkaa veitsen kärjellä hedelmälohkot irti valkoisia hedelmäkalvoja mukaillen.
2. Paloittele halutessi sitruslohkot ja siirrä ne kulhoon leikkuulaudalle kertyneen mehun kanssa. Puristele myös kuoriin jääneestä hedelmälihasta mehut. Sekoita joukkoon vaahterasiirappi ja kardemumma.
3. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Pese limetti ja raasta sen kuori vaahdon joukkoon. Lisää myös limetinmehua 2 tl. Annostele sitrussalaatti jälkiruokakulhoihin ja tarjoa lime-vaniljavaahdon kanssa.
Valmistusohje
1.
Leikkaa sitrusten päistä palat pois. Leikkaa kuoret terävällä veitsellä hedelmälihaa pitkin niin, että valkoiset kalvot leikkaantuvat kuorten mukana pois. Leikkaa veitsen kärjellä hedelmälohkot irti valkoisia hedelmäkalvoja mukaillen.
2.
Paloittele halutessi sitruslohkot ja siirrä ne kulhoon leikkuulaudalle kertyneen mehun kanssa. Puristele myös kuoriin jääneestä hedelmälihasta mehut. Sekoita joukkoon vaahterasiirappi ja kardemumma.
3.
Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Pese limetti ja raasta sen kuori vaahdon joukkoon. Lisää myös limetinmehua 2 tl. Annostele sitrussalaatti jälkiruokakulhoihin ja tarjoa lime-vaniljavaahdon kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
53 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
12 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g