Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Marinadi
1
valkosipulin kynsi
3 rkl
vettä
2 rkl
öljyä
1 rkl
sinappia
1 rkl
tomaattipyreetä
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
fariinisokeria
½ tl
rouhittua mustapippuria
Lisäksi
400 g
maustamatonta porsaan ulko- tai sisäfilettä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
M Maidoton
M Maidoton
Helppo

Possuvartaat

Marinoi liha yön yli, niin vartaat on nopea valmistaa seuraavana päivänä. Lisää vartaisiin makusi mukaan hedelmiä ja vihanneksia.

Marinoi liha yön yli, niin vartaat on nopea valmistaa seuraavana päivänä. Lisää vartaisiin makusi mukaan hedelmiä ja vihanneksia.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Marinadi
1
valkosipulin kynsi
3 rkl
vettä
2 rkl
öljyä
1 rkl
sinappia
1 rkl
tomaattipyreetä
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
fariinisokeria
½ tl
rouhittua mustapippuria
Lisäksi
400 g
maustamatonta porsaan ulko- tai sisäfilettä

Valmistusohje

1.
Hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet.
2.
Kuutioi liha 1,5 cm paloiksi ja laita maustumaan marinaadiin jääkaappiin ainakin pariksi tunniksi tai yön yli.
3.
Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Vinkki

  • Possuvartaiden kanssa maistuu itse valmistettu coleslaw.
  • Tutustu myös muihin varras-resepteihin täältä.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g