
Ainekset
- Marinadi
-
1valkosipulin kynsi
-
3 rklvettä
-
2 rklöljyä
-
1 rklsinappia
-
1 rkltomaattipyreetä
-
1 rklsoijakastiketta
-
1 rklfariinisokeria
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
400 gmaustamatonta porsaan ulko- tai sisäfilettä
Valmistusohje
1. Hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet.
2. Kuutioi liha 1,5 cm paloiksi ja laita maustumaan marinaadiin jääkaappiin ainakin pariksi tunniksi tai yön yli.
3. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
17 g
Suolaa
0.5 g
Maidoton
Maidoton
Possuvartaat
Kun marinoit porsaanlihan hyvissä ajoin, valmistuvat maukkaat vartaat tuota pikaa.
Kun marinoit porsaanlihan hyvissä ajoin, valmistuvat maukkaat vartaat tuota pikaa.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Marinadi
-
1valkosipulin kynsi
-
3 rklvettä
-
2 rklöljyä
-
1 rklsinappia
-
1 rkltomaattipyreetä
-
1 rklsoijakastiketta
-
1 rklfariinisokeria
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
400 gmaustamatonta porsaan ulko- tai sisäfilettä
Valmistusohje
1. Hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet.
2. Kuutioi liha 1,5 cm paloiksi ja laita maustumaan marinaadiin jääkaappiin ainakin pariksi tunniksi tai yön yli.
3. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet.
2.
Kuutioi liha 1,5 cm paloiksi ja laita maustumaan marinaadiin jääkaappiin ainakin pariksi tunniksi tai yön yli.
3.
Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
17 g
Suolaa
0.5 g