Ainekset
- Pasta
-
2 lvettä
-
1 tlsuolaa
-
250 gtäysjyväspagettia
- Pinaattikastike
-
1 ps (150g)pakastepinaattia
-
1 pienisipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
1 rklöljyä
-
2 ½ dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
-
1 rklsitruunan mehua
-
1 tlgaram masalaa
-
1 tlsokeria
-
¾ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
1 prk (200g)raejuustoa
Valmistusohje
Vinkki
Garam masala tuo pastaan ihanan intialaisen makuvivahteen, mutta jos vierastat maustetta, voi sen jättää pois. Mausta kastike silloin ripauksilla valko- tai mustapippuria sekä muskottipähkinää.
Ravintosisältö
/ 100 gPinaattipasta
Ainekset
Ainekset
- Pasta
-
2 lvettä
-
1 tlsuolaa
-
250 gtäysjyväspagettia
- Pinaattikastike
-
1 ps (150g)pakastepinaattia
-
1 pienisipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
1 rklöljyä
-
2 ½ dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
-
1 rklsitruunan mehua
-
1 tlgaram masalaa
-
1 tlsokeria
-
¾ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
1 prk (200g)raejuustoa
Valmistusohje
Vinkki
Garam masala tuo pastaan ihanan intialaisen makuvivahteen, mutta jos vierastat maustetta, voi sen jättää pois. Mausta kastike silloin ripauksilla valko- tai mustapippuria sekä muskottipähkinää.
Valmistusohje
Vinkki
Garam masala tuo pastaan ihanan intialaisen makuvivahteen, mutta jos vierastat maustetta, voi sen jättää pois. Mausta kastike silloin ripauksilla valko- tai mustapippuria sekä muskottipähkinää.
Muunnos
Teet pinaattipastan vegaanisena käyttämällä ruokakermana esimerkiksi kauratuotteita. Raejuuston sijaan proteiinilisäksi sopii vaikkapa linssit tai kikherneet säilykkeenä.