 
                  Ainekset
- 
                    4munaa
- 
                    3 dlsokeria
- 
                    2 dlpullorasvaa
- 
                    1 dlmaitoa
- 
                    4 ½ dlvehnäjauhoja
- 
                    2 tlleivinjauhetta
- 
                    2 tlvaniljasokeria
- 
                    1 dlpähkinäjauhetta
- 
                    2 rklkaakaojauhetta
Valmistusohje
                    1. Voitele ja korppujauhota n. 2 l kakkuvuoka
                  
                                                                                  
                    2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää pullorasva, maito, vehnäjauhot,  vaniljasokeri sekä leivinjauhe.
                  
                                                                                  
                    3. Jaa taikina 2 osaan. Lisää toiseen puolikkaaseen pähkinärouhe ja toiseen kaakaojauhe.
                  
                                                                                  
                    4. Lisää tummaa ja vaaleaa taikinaa vuorotellen kakkuvuokaan. Kypsennä 175 asteessa 45 – 50  minuuttia. Kakku on kypsä, kun siihen ei tartu taikinaa esimerkiksi cocktail-tikulla kokeiltaessa.
                  
                                                            Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                390 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                19 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                2.6 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                45 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                25 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                7 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.5 g
              
            
                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                        
          
                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                        
          Pähkinätiikerikakku
Perinteinen tiikerikakku saa lisämakua ja mehevyyttä jauhetusta pähkinästä.
Perinteinen tiikerikakku saa lisämakua ja mehevyyttä jauhetusta pähkinästä.
Kuva: Sydänmerkki / Elina HImanen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    4munaa
- 
                    3 dlsokeria
- 
                    2 dlpullorasvaa
- 
                    1 dlmaitoa
- 
                    4 ½ dlvehnäjauhoja
- 
                    2 tlleivinjauhetta
- 
                    2 tlvaniljasokeria
- 
                    1 dlpähkinäjauhetta
- 
                    2 rklkaakaojauhetta
Valmistusohje
                    1. Voitele ja korppujauhota n. 2 l kakkuvuoka
                  
                                                                                  
                    2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää pullorasva, maito, vehnäjauhot,  vaniljasokeri sekä leivinjauhe.
                  
                                                                                  
                    3. Jaa taikina 2 osaan. Lisää toiseen puolikkaaseen pähkinärouhe ja toiseen kaakaojauhe.
                  
                                                                                  
                    4. Lisää tummaa ja vaaleaa taikinaa vuorotellen kakkuvuokaan. Kypsennä 175 asteessa 45 – 50  minuuttia. Kakku on kypsä, kun siihen ei tartu taikinaa esimerkiksi cocktail-tikulla kokeiltaessa.
                  
                                                            Valmistusohje
                1. 
                                                              Voitele ja korppujauhota n. 2 l kakkuvuoka
              
                2. 
                                                              Vaahdota munat ja sokeri. Lisää pullorasva, maito, vehnäjauhot,  vaniljasokeri sekä leivinjauhe.
              
                3. 
                                                              Jaa taikina 2 osaan. Lisää toiseen puolikkaaseen pähkinärouhe ja toiseen kaakaojauhe.
              
                4. 
                                                                    Lisää tummaa ja vaaleaa taikinaa vuorotellen kakkuvuokaan. Kypsennä 175 asteessa 45 – 50  minuuttia. Kakku on kypsä, kun siihen ei tartu taikinaa esimerkiksi cocktail-tikulla kokeiltaessa.
              Muunnos
Käytä maidon tilalla kasvijuomaa, esimerkiksi kaurajuomaa.
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                390 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                19 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                2.6 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                45 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                25 g
              
            
                Kuitua
              
              
                2 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                7 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.5 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  