 
                  Ainekset
- 
                    2 ruukkuasalaattia
- 
                    100 gsaksanpähkinöitä
- 
                    1punainen paprika
- 
                    1kurkku
- 
                    150 gviinirypäleitä
- 
                    15 lehteätuoretta basilikaa
- Tarjoiluun
- 
                    4 rkl(maustettua) öljyä
Valmistusohje
                    1. Huuhtele ja valuta salaatit. Paahda pähkinät kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
                  
                                                                                  
                    2. Revi salaatit tarjoiluastialle. Pilko paprika ja kurkku kuutioiksi tai suikaleiksi. Halkaise viinirypäleet.
                  
                                                                                  
                    3. Ripottele paprika- ja kurkkupalat sekä viinirypäleet salaatin päälle. Koristele saksapähkinöillä ja basilikalla. Lorauta päälle öljyä.
                  
                                                            Vinkki
- Tämä salaatti sopii erinomaisesti myös juhlapöytään tai viikonloppubrunssin tarjoiluihin.
- Tutustu muihin salaattiresepteihin täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                120 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                10 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.2 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                3 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                3 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                2 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton,
                                                                                  Vegaaninen
                                                            
                          
          Pähkinäinen salaatti
Paprika ja rypäleet tuovat väriä ja makua, ja pähkinöiden rapeus kruunaa kokonaisuuden.
Paprika ja rypäleet tuovat väriä ja makua, ja pähkinöiden rapeus kruunaa kokonaisuuden.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    2 ruukkuasalaattia
- 
                    100 gsaksanpähkinöitä
- 
                    1punainen paprika
- 
                    1kurkku
- 
                    150 gviinirypäleitä
- 
                    15 lehteätuoretta basilikaa
- Tarjoiluun
- 
                    4 rkl(maustettua) öljyä
Valmistusohje
                    1. Huuhtele ja valuta salaatit. Paahda pähkinät kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
                  
                                                                                  
                    2. Revi salaatit tarjoiluastialle. Pilko paprika ja kurkku kuutioiksi tai suikaleiksi. Halkaise viinirypäleet.
                  
                                                                                  
                    3. Ripottele paprika- ja kurkkupalat sekä viinirypäleet salaatin päälle. Koristele saksapähkinöillä ja basilikalla. Lorauta päälle öljyä.
                  
                                                            Vinkki
- Tämä salaatti sopii erinomaisesti myös juhlapöytään tai viikonloppubrunssin tarjoiluihin.
- Tutustu muihin salaattiresepteihin täältä.
Valmistusohje
                1. 
                                                              Huuhtele ja valuta salaatit. Paahda pähkinät kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
              
                2. 
                                                              Revi salaatit tarjoiluastialle. Pilko paprika ja kurkku kuutioiksi tai suikaleiksi. Halkaise viinirypäleet.
              
                3. 
                                                          Ripottele paprika- ja kurkkupalat sekä viinirypäleet salaatin päälle. Koristele saksapähkinöillä ja basilikalla. Lorauta päälle öljyä.
              Vinkki
- Tämä salaatti sopii erinomaisesti myös juhlapöytään tai viikonloppubrunssin tarjoiluihin.
- Tutustu muihin salaattiresepteihin täältä.
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                120 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                10 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.2 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                3 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                3 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                2 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  