Ainekset
-
1 rs (n. 400 g)miedosti suolattuja broilerin ohutleikkeitä
-
1 ruukkutuoretta lehtipersiljaa
-
1(luomu)sitruuna
-
2 rklöljyä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Pyyhi fileeleikkeet kuiviksi.
2. Hienonna lehtipersiljan lehdet ja varret. Pese sitruuna ja raasta kuori. Laita persilja ja sitruunan kuoriraaste kulhoon. Purista mukaan 1 rkl sitruunan mehua, lisää myös öljy sekä pippuri. Lisää lihat kulhoon maustumaan 15 minuutiksi.
3. Pyyhi leikkeiden pinnasta ylimääräinen marinadi ja paista parilapannussa tai grillissä noin 2 minuuttia kummaltakin puolen, kunnes broileri on kypsää.
Vinkki
Voit maustaa pihvit lehtipersijlan ohella myös muilla yrteillä, tuoreilla tai kuivatuilla (1 tl). Broilerin kanssa erityisen hyvin sopii esimerkiksi rosmariini ja rakuuna.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
19 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Marinoidut broileripihvit
Valmiiksi suolatut broilerin pihvit saavat lisämakua raikkaasta sitruunasta ja lempeästä lehtipersiljasta. Marinoidut broileripihvit ovat helppoa tarjottavaa niin arkeen kuin juhlaan.
Valmiiksi suolatut broilerin pihvit saavat lisämakua raikkaasta sitruunasta ja lempeästä lehtipersiljasta. Marinoidut broileripihvit ovat helppoa tarjottavaa niin arkeen kuin juhlaan.
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 rs (n. 400 g)miedosti suolattuja broilerin ohutleikkeitä
-
1 ruukkutuoretta lehtipersiljaa
-
1(luomu)sitruuna
-
2 rklöljyä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Pyyhi fileeleikkeet kuiviksi.
2. Hienonna lehtipersiljan lehdet ja varret. Pese sitruuna ja raasta kuori. Laita persilja ja sitruunan kuoriraaste kulhoon. Purista mukaan 1 rkl sitruunan mehua, lisää myös öljy sekä pippuri. Lisää lihat kulhoon maustumaan 15 minuutiksi.
3. Pyyhi leikkeiden pinnasta ylimääräinen marinadi ja paista parilapannussa tai grillissä noin 2 minuuttia kummaltakin puolen, kunnes broileri on kypsää.
Vinkki
Voit maustaa pihvit lehtipersijlan ohella myös muilla yrteillä, tuoreilla tai kuivatuilla (1 tl). Broilerin kanssa erityisen hyvin sopii esimerkiksi rosmariini ja rakuuna.
Valmistusohje
1.
Pyyhi fileeleikkeet kuiviksi.
2.
Hienonna lehtipersiljan lehdet ja varret. Pese sitruuna ja raasta kuori. Laita persilja ja sitruunan kuoriraaste kulhoon. Purista mukaan 1 rkl sitruunan mehua, lisää myös öljy sekä pippuri. Lisää lihat kulhoon maustumaan 15 minuutiksi.
3.
Pyyhi leikkeiden pinnasta ylimääräinen marinadi ja paista parilapannussa tai grillissä noin 2 minuuttia kummaltakin puolen, kunnes broileri on kypsää.
Vinkki
Voit maustaa pihvit lehtipersijlan ohella myös muilla yrteillä, tuoreilla tai kuivatuilla (1 tl). Broilerin kanssa erityisen hyvin sopii esimerkiksi rosmariini ja rakuuna.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
19 g
Suolaa
0.8 g
Yhteistyössä