Ainekset
-
400 gkesäkurpitsaa
-
400 gpalsternakkaa
-
1 tlöljyä
-
1 tlhunajaa
-
1 tlsinappia
-
¼ tlsuolaa
- Marinoitu liha
-
300 gnaudan paistia
-
2 rklpullomargariinia
-
½ ruukkutuoretta timjamia
-
½ ruukkutuoretta ruohosipulia
-
3 rklöljyä
-
2 rklhunajaa
-
1 rklsitruunamehua
-
2 tlrosepippuria
-
1 tlsuolaa
- Lisäksi
-
1 pussi (100 g)jääsalaattia
-
250 gkirsikkatomaatteja
-
70 gretiisiä
Valmistusohje
1. Kuori palsternakka. Leikkaa kasvikset pitkittäin puoliksi ja puolikkaista 1 cm siivuja. Sekoita öljy ja mausteet kasvisten joukkoon ja paahda uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Anna kasvisten jäähtyä.
2. Leikkaa lihasta 2-3 kpl noin 1,5 cm paksuisia pihvejä. Ruskista nopeasti paistinpannussa rasvassa ja laita paistumaan uuniin kasvisten viereen noin 5-7 minuutiksi. Kääri pihvit folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia. Avaa foliopaketti ja leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi ja anna jäähtyä.
3. Tee lihalle marinadi hienontamalla yrtit ja sekoittamalla joukkoon öljy, hunaja, sitruunanmehu ja pippuri sormien välissä murskattuna sekä suola. Sekoita lihapalat marinadiin ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi. Halutessasi voit paistaa lihan jo edellisenä päivänä, jolloin se ehtii maustumaan kunnolla.
4. Revi salaatinlehtiä tarjoiluvadille. Lisää paahdetut kasvikset, puolitetut tomaatit sekä viipaloidut retiisit. Lisää päälimmäiseksi lihaviipaleet ja kaada kastikkeeksi lihan marinadi.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
95 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Marinoitua härkää salaattipedillä
Paahdettuja ja tuoreita kasviksia sekä lihaa yrttiöljyssä - tästä koostuu herkullinen salaatti juhlapöytään .
Paahdettuja ja tuoreita kasviksia sekä lihaa yrttiöljyssä - tästä koostuu herkullinen salaatti juhlapöytään .
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gkesäkurpitsaa
-
400 gpalsternakkaa
-
1 tlöljyä
-
1 tlhunajaa
-
1 tlsinappia
-
¼ tlsuolaa
- Marinoitu liha
-
300 gnaudan paistia
-
2 rklpullomargariinia
-
½ ruukkutuoretta timjamia
-
½ ruukkutuoretta ruohosipulia
-
3 rklöljyä
-
2 rklhunajaa
-
1 rklsitruunamehua
-
2 tlrosepippuria
-
1 tlsuolaa
- Lisäksi
-
1 pussi (100 g)jääsalaattia
-
250 gkirsikkatomaatteja
-
70 gretiisiä
Valmistusohje
1. Kuori palsternakka. Leikkaa kasvikset pitkittäin puoliksi ja puolikkaista 1 cm siivuja. Sekoita öljy ja mausteet kasvisten joukkoon ja paahda uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Anna kasvisten jäähtyä.
2. Leikkaa lihasta 2-3 kpl noin 1,5 cm paksuisia pihvejä. Ruskista nopeasti paistinpannussa rasvassa ja laita paistumaan uuniin kasvisten viereen noin 5-7 minuutiksi. Kääri pihvit folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia. Avaa foliopaketti ja leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi ja anna jäähtyä.
3. Tee lihalle marinadi hienontamalla yrtit ja sekoittamalla joukkoon öljy, hunaja, sitruunanmehu ja pippuri sormien välissä murskattuna sekä suola. Sekoita lihapalat marinadiin ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi. Halutessasi voit paistaa lihan jo edellisenä päivänä, jolloin se ehtii maustumaan kunnolla.
4. Revi salaatinlehtiä tarjoiluvadille. Lisää paahdetut kasvikset, puolitetut tomaatit sekä viipaloidut retiisit. Lisää päälimmäiseksi lihaviipaleet ja kaada kastikkeeksi lihan marinadi.
Valmistusohje
1.
Kuori palsternakka. Leikkaa kasvikset pitkittäin puoliksi ja puolikkaista 1 cm siivuja. Sekoita öljy ja mausteet kasvisten joukkoon ja paahda uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Anna kasvisten jäähtyä.
2.
Leikkaa lihasta 2-3 kpl noin 1,5 cm paksuisia pihvejä. Ruskista nopeasti paistinpannussa rasvassa ja laita paistumaan uuniin kasvisten viereen noin 5-7 minuutiksi. Kääri pihvit folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia. Avaa foliopaketti ja leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi ja anna jäähtyä.
3.
Tee lihalle marinadi hienontamalla yrtit ja sekoittamalla joukkoon öljy, hunaja, sitruunanmehu ja pippuri sormien välissä murskattuna sekä suola. Sekoita lihapalat marinadiin ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi. Halutessasi voit paistaa lihan jo edellisenä päivänä, jolloin se ehtii maustumaan kunnolla.
4.
Revi salaatinlehtiä tarjoiluvadille. Lisää paahdetut kasvikset, puolitetut tomaatit sekä viipaloidut retiisit. Lisää päälimmäiseksi lihaviipaleet ja kaada kastikkeeksi lihan marinadi.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
95 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g