
Ainekset
-
400 gtäysjyväpastaa esim. penne
- Lihapullataikina
-
400 gjauhelihaa (esim. broileri, rasvaa max 10%)
-
1kananmuna
-
1 tlkuivattua basilikaa
-
1 tlsuolaa
-
½ tlvalkosipulijauhetta
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1 prk (400-500g)tomaattimurskaa
-
3 dl (150 g)juustoraastetta (rasvaa max 17%)
- Paistamiseen
-
2 rklöljyä
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta.
2. Sekoita jauheliha, muna ja mausteet ihapullataikinaksi. Pyörittele pieniksi lihapulliksi ja paista kypsiksi öljyssä. Voit kypsentää lihapullat myös uunissa (200 astetta, noin 15 minuuttia).
3. Sekoita tomaattimurska kypsään pastaan. Lisää mukaan paistetut lihapullat ja kääntele varovasti kaikki ainekset yhteen. Kaada seos uunivuokaan.
4. Ripottele pinnalle juustoraaste.
5. Nosta vuoka uuniin ja paista uunin keskitasossa 200-225 asteessa 10-15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pinta on saanut hiukan väriä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.5 g
Lihapullavuoka
Herkullinen lihapullavuoka vie makumatkalle Italiaan.
Herkullinen lihapullavuoka vie makumatkalle Italiaan.
Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gtäysjyväpastaa esim. penne
- Lihapullataikina
-
400 gjauhelihaa (esim. broileri, rasvaa max 10%)
-
1kananmuna
-
1 tlkuivattua basilikaa
-
1 tlsuolaa
-
½ tlvalkosipulijauhetta
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1 prk (400-500g)tomaattimurskaa
-
3 dl (150 g)juustoraastetta (rasvaa max 17%)
- Paistamiseen
-
2 rklöljyä
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta.
2. Sekoita jauheliha, muna ja mausteet ihapullataikinaksi. Pyörittele pieniksi lihapulliksi ja paista kypsiksi öljyssä. Voit kypsentää lihapullat myös uunissa (200 astetta, noin 15 minuuttia).
3. Sekoita tomaattimurska kypsään pastaan. Lisää mukaan paistetut lihapullat ja kääntele varovasti kaikki ainekset yhteen. Kaada seos uunivuokaan.
4. Ripottele pinnalle juustoraaste.
5. Nosta vuoka uuniin ja paista uunin keskitasossa 200-225 asteessa 10-15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pinta on saanut hiukan väriä.
Valmistusohje
1.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta.
2.
Sekoita jauheliha, muna ja mausteet ihapullataikinaksi. Pyörittele pieniksi lihapulliksi ja paista kypsiksi öljyssä. Voit kypsentää lihapullat myös uunissa (200 astetta, noin 15 minuuttia).
3.
Sekoita tomaattimurska kypsään pastaan. Lisää mukaan paistetut lihapullat ja kääntele varovasti kaikki ainekset yhteen. Kaada seos uunivuokaan.
4.
Ripottele pinnalle juustoraaste.
5.
Nosta vuoka uuniin ja paista uunin keskitasossa 200-225 asteessa 10-15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pinta on saanut hiukan väriä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.5 g
Yhteistyössä
