
Ainekset
-
400 g5% naudan jauhelihaa
-
0,5 tlsuolaa
-
0,5 tlvalkosipulijauhetta
-
1/4 tlmustapippuria
-
1 tlkuivattua basilikaa
-
1kananmuna
-
400 mltomaattimurskaa
-
200 gprovolone juustoa raasteena
-
400 gvalitsemaasi täysjyväpastaa esim. fusillia tai farfallea
- Paistoon
-
öljyä
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta.
2. Sekoita jauheliha ja mausteet sekä kananmuna yhteen lihapullataikinaksi. Muotoile taikinasta lihapullia ja paista kypsiksi.
3. Sekoita tomaattimurska keitetyn pastan kanssa. Lisää mukaan paistetut lihapullat ja kääntele varovasti kaikki ainekset yhteen. Kaada seos sopivaan uunivuokaan.
4. Ripottele pinnalle raastettu provolone juusto.
5. Nosta vuoka uuniin ja paista uunin keskitasossa noin 10-15 minuuttia. Tarjoa raikkaan vihersalaatin kera.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
127 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.6 g
Lihapullavuoka
Herkullinen lihapullavuoka vie makumatkalle Italiaan.
Herkullinen lihapullavuoka vie makumatkalle Italiaan.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 g5% naudan jauhelihaa
-
0,5 tlsuolaa
-
0,5 tlvalkosipulijauhetta
-
1/4 tlmustapippuria
-
1 tlkuivattua basilikaa
-
1kananmuna
-
400 mltomaattimurskaa
-
200 gprovolone juustoa raasteena
-
400 gvalitsemaasi täysjyväpastaa esim. fusillia tai farfallea
- Paistoon
-
öljyä
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta.
2. Sekoita jauheliha ja mausteet sekä kananmuna yhteen lihapullataikinaksi. Muotoile taikinasta lihapullia ja paista kypsiksi.
3. Sekoita tomaattimurska keitetyn pastan kanssa. Lisää mukaan paistetut lihapullat ja kääntele varovasti kaikki ainekset yhteen. Kaada seos sopivaan uunivuokaan.
4. Ripottele pinnalle raastettu provolone juusto.
5. Nosta vuoka uuniin ja paista uunin keskitasossa noin 10-15 minuuttia. Tarjoa raikkaan vihersalaatin kera.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Valmistusohje
1.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi. Valuta.
2.
Sekoita jauheliha ja mausteet sekä kananmuna yhteen lihapullataikinaksi. Muotoile taikinasta lihapullia ja paista kypsiksi.
3.
Sekoita tomaattimurska keitetyn pastan kanssa. Lisää mukaan paistetut lihapullat ja kääntele varovasti kaikki ainekset yhteen. Kaada seos sopivaan uunivuokaan.
4.
Ripottele pinnalle raastettu provolone juusto.
5.
Nosta vuoka uuniin ja paista uunin keskitasossa noin 10-15 minuuttia. Tarjoa raikkaan vihersalaatin kera.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
127 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.6 g
Yhteistyössä
