Ainekset
-
400 gperunoita
-
400 gtuoreita sieniä (esim. herkkusieni, tatti, siitakesieni)
-
200 gkesäkurpitsaa
-
1sipuli
-
1paprika
-
(½ - 1chili)
-
2 rklöljyä
-
1 dltuoreita yrttejä, esimerkiksi persiljaa tai basilikaa
-
1 ½ tlsuolaa
-
½ tljauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä perunat kuorineen lähes kypsiksi.
2. Suikaloi sillä aikaa sienet ja muut kasvikset.
3. Kuori ja paloittele perunat. Ruskista sienet, perunat, sipuli ja paprika öljyssä. Lisää kesäkurpitsa ja kypsennä vielä hetki. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla
Vinkki
- Pyttipannu on kerrassaan oiva hävikkiruoka! Käytä edelliseltä aterialta jääneet keitetyt perunat tähän ruokaan.
- Voit lisätä ruokaan proteiinia esim. kikherneillä, nyhtökauralla tai vegenakeilla.
- Tutustu myös perinteisen pyttipannun reseptiin täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Pyttipannu sienistä
Herkullinen pyttipannu vegeversiona syntyy sienistä. Käytä joko metsästä tai vihannesosastolta poimittuja antimia.
Herkullinen pyttipannu vegeversiona syntyy sienistä. Käytä joko metsästä tai vihannesosastolta poimittuja antimia.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gperunoita
-
400 gtuoreita sieniä (esim. herkkusieni, tatti, siitakesieni)
-
200 gkesäkurpitsaa
-
1sipuli
-
1paprika
-
(½ - 1chili)
-
2 rklöljyä
-
1 dltuoreita yrttejä, esimerkiksi persiljaa tai basilikaa
-
1 ½ tlsuolaa
-
½ tljauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä perunat kuorineen lähes kypsiksi.
2. Suikaloi sillä aikaa sienet ja muut kasvikset.
3. Kuori ja paloittele perunat. Ruskista sienet, perunat, sipuli ja paprika öljyssä. Lisää kesäkurpitsa ja kypsennä vielä hetki. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla
Vinkki
- Pyttipannu on kerrassaan oiva hävikkiruoka! Käytä edelliseltä aterialta jääneet keitetyt perunat tähän ruokaan.
- Voit lisätä ruokaan proteiinia esim. kikherneillä, nyhtökauralla tai vegenakeilla.
- Tutustu myös perinteisen pyttipannun reseptiin täältä.
Valmistusohje
1.
Keitä perunat kuorineen lähes kypsiksi.
2.
Suikaloi sillä aikaa sienet ja muut kasvikset.
3.
Kuori ja paloittele perunat. Ruskista sienet, perunat, sipuli ja paprika öljyssä. Lisää kesäkurpitsa ja kypsennä vielä hetki. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla
Vinkki
- Pyttipannu on kerrassaan oiva hävikkiruoka! Käytä edelliseltä aterialta jääneet keitetyt perunat tähän ruokaan.
- Voit lisätä ruokaan proteiinia esim. kikherneillä, nyhtökauralla tai vegenakeilla.
- Tutustu myös perinteisen pyttipannun reseptiin täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.7 g