Ainekset
-
6perunaa
-
600 gkukkakaalia
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklcurrymaustetta
-
2 rklöljyä
-
1 dlpunaisia linssejä
-
5 dlvettä
-
2 tlsuolaa
-
1 tlrouhittua pippurisekoitusta
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
-
50 gpinaattia
-
2 rkltomaattipyreetä
Valmistusohje
1. Pilko kuoritut perunat, kukkakaali ja sipulit.
2. Kuullota sipulit ja curry öljyssä.
3. Lisää vesi, suola, pippuri, linssit ja perunat ja kypsennä noin 10 minuuttia.
4. Lisää kukkakaali ja ruokakerma.
5. Kun perunat ovat kypsiä, lisää pinaatti ja tomaattipyree. Kiehauta.
Vinkki
- Pyöristä makua halutessasi teelusikallisella hunajaa tai sokeria.
- Tarjoa pataa vihreän salaatin ja leivän (esimerkiksi rieskan) kanssa.
- Raikkautta ja kepeyttä saat lisäämällä curryannoksen päälle nokareen yrteillä maustettua jogurttia.
- Muita curryreseptejä löydät täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Kukkakaali-perunacurry
Itämaisesti maustettu curry on arjen pikaruokaa. Curry sopii moneen makuun, sillä mausteisuutta saa helposti muutettua itse.
Itämaisesti maustettu curry on arjen pikaruokaa. Curry sopii moneen makuun, sillä mausteisuutta saa helposti muutettua itse.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
6perunaa
-
600 gkukkakaalia
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklcurrymaustetta
-
2 rklöljyä
-
1 dlpunaisia linssejä
-
5 dlvettä
-
2 tlsuolaa
-
1 tlrouhittua pippurisekoitusta
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
-
50 gpinaattia
-
2 rkltomaattipyreetä
Valmistusohje
1. Pilko kuoritut perunat, kukkakaali ja sipulit.
2. Kuullota sipulit ja curry öljyssä.
3. Lisää vesi, suola, pippuri, linssit ja perunat ja kypsennä noin 10 minuuttia.
4. Lisää kukkakaali ja ruokakerma.
5. Kun perunat ovat kypsiä, lisää pinaatti ja tomaattipyree. Kiehauta.
Vinkki
- Pyöristä makua halutessasi teelusikallisella hunajaa tai sokeria.
- Tarjoa pataa vihreän salaatin ja leivän (esimerkiksi rieskan) kanssa.
- Raikkautta ja kepeyttä saat lisäämällä curryannoksen päälle nokareen yrteillä maustettua jogurttia.
- Muita curryreseptejä löydät täältä.
Valmistusohje
1.
Pilko kuoritut perunat, kukkakaali ja sipulit.
2.
Kuullota sipulit ja curry öljyssä.
3.
Lisää vesi, suola, pippuri, linssit ja perunat ja kypsennä noin 10 minuuttia.
4.
Lisää kukkakaali ja ruokakerma.
5.
Kun perunat ovat kypsiä, lisää pinaatti ja tomaattipyree. Kiehauta.
Vinkki
- Pyöristä makua halutessasi teelusikallisella hunajaa tai sokeria.
- Tarjoa pataa vihreän salaatin ja leivän (esimerkiksi rieskan) kanssa.
- Raikkautta ja kepeyttä saat lisäämällä curryannoksen päälle nokareen yrteillä maustettua jogurttia.
- Muita curryreseptejä löydät täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.7 g