![Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/recipes/karviaiskakku_suvilaine.jpg?w=1200&h=1200&q=65&auto=format&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.497&fp-y=0.3081&dm=1717150576&s=2c3a9ea92161a6c552b21bd3a984951d)
Ainekset
-
4munaa
-
2 dlsokeria
-
1 dlvettä
-
½ dlpullomargariinia
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 ½ tlleivinjauhetta
- Kostutus
-
2 dlmaitoa
-
1 tlsokeria
- Karviais-vaniljahilloke
-
1 ½ l (900 g)karviaisia
-
2 dlvettä
-
1 pkt (330g)hillo-marmeladisokeria
-
1 tlvaniljasokeria
- Vaniljamousse
-
2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
-
200 gtuorejuustoa
-
70 gvalkosuklaata
- Koristeeksi
-
350-400 gvalkoista marsipaania
-
½ dltomusokeria
-
70 gvalkoista suklaata
-
1-2 rkl(vispi)kermaa
-
(elintarvikeväriä)
-
6Macarons-leivosta tai marenkeja
Valmistusohje
Vinkki
Kakun voi tehdä koristelua vaille valmiiksi tarjoilua edeltävänä päivänä. Lisää marsipaanikuorrutus kuitenkin vasta tarjoilupäivänä: jos massalla kuorrutetun kakun peittää kakkukuvulla, pussilla tmv, alkaa massa sulaa ja valua pinnalta pois. Marsipaanin sijaan voit käyttää sokeri- tai vaniljamassaa. Ylimääräisen marsipaanin voit käyttää koristeisiin tai raasta vaikkapa pullan täytteeksi.
Ravintosisältö
/ 100 gKarviaisputous
Raikasta karviaista, vaniljaista moussea ja mantelinen kuorrutus – siinä tämän vaalean kaunottaren herkulliset komponentit.
Raikasta karviaista, vaniljaista moussea ja mantelinen kuorrutus – siinä tämän vaalean kaunottaren herkulliset komponentit.
Ainekset
Ainekset
-
4munaa
-
2 dlsokeria
-
1 dlvettä
-
½ dlpullomargariinia
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 ½ tlleivinjauhetta
- Kostutus
-
2 dlmaitoa
-
1 tlsokeria
- Karviais-vaniljahilloke
-
1 ½ l (900 g)karviaisia
-
2 dlvettä
-
1 pkt (330g)hillo-marmeladisokeria
-
1 tlvaniljasokeria
- Vaniljamousse
-
2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
-
200 gtuorejuustoa
-
70 gvalkosuklaata
- Koristeeksi
-
350-400 gvalkoista marsipaania
-
½ dltomusokeria
-
70 gvalkoista suklaata
-
1-2 rkl(vispi)kermaa
-
(elintarvikeväriä)
-
6Macarons-leivosta tai marenkeja
Valmistusohje
Vinkki
Kakun voi tehdä koristelua vaille valmiiksi tarjoilua edeltävänä päivänä. Lisää marsipaanikuorrutus kuitenkin vasta tarjoilupäivänä: jos massalla kuorrutetun kakun peittää kakkukuvulla, pussilla tmv, alkaa massa sulaa ja valua pinnalta pois. Marsipaanin sijaan voit käyttää sokeri- tai vaniljamassaa. Ylimääräisen marsipaanin voit käyttää koristeisiin tai raasta vaikkapa pullan täytteeksi.
Valmistusohje
Vinkki
Kakun voi tehdä koristelua vaille valmiiksi tarjoilua edeltävänä päivänä. Lisää marsipaanikuorrutus kuitenkin vasta tarjoilupäivänä: jos massalla kuorrutetun kakun peittää kakkukuvulla, pussilla tmv, alkaa massa sulaa ja valua pinnalta pois. Marsipaanin sijaan voit käyttää sokeri- tai vaniljamassaa.
Ylimääräisen marsipaanin voit käyttää koristeisiin tai raasta vaikkapa pullan täytteeksi.