Ainekset
-
200 gkarpaloita (pakaste)
-
1 dlmarjamehua
-
¾ - 1 dlsokeria
-
2 tlvaniljasokeria tai 1 vaniljatanko
-
2munanvalkuaista
- Koristeluun
-
½ dlkarpaloita
-
tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
1. Laita jäiset karpalot monitoimikoneen kulhoon. Lisää mehu, sokeri ja vanilja. Jos käytät aitoa vaniljatankoa, leikkaa tanko pituussuunnassa halki ja kaavi siemenet kulhoon.
2. Anna koneen käydä, kunnes karpalot ovat soseutuneet. Lisää valkuaiset ja vaahdota noin 2 minuuttia.
3. Jaa vaahto jälkiruokakulhoihin. Koristele annokset karpaloilla ja halutessasi tuoreella rosmariinilla.
Vinkki
- Voit käyttää jälkiruokaan mitä tahansa happamia marjoja puolukasta herukoihin.
- Kokeile myös muita marjaisia jälkiruokia, marjajäätelöä, puolukkakohokasta ja pirtelöä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
24 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Karpalovaahto
Kirpakka karpalo tähdittää herkullisesti kuohkean keveää jälkiruokaa. Karpalovaahto valmistuu vain 5 raaka-aineesta, muutamassa minuutissa – täydellinen aterian päätös!
Kirpakka karpalo tähdittää herkullisesti kuohkean keveää jälkiruokaa. Karpalovaahto valmistuu vain 5 raaka-aineesta, muutamassa minuutissa – täydellinen aterian päätös!
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 gkarpaloita (pakaste)
-
1 dlmarjamehua
-
¾ - 1 dlsokeria
-
2 tlvaniljasokeria tai 1 vaniljatanko
-
2munanvalkuaista
- Koristeluun
-
½ dlkarpaloita
-
tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
1. Laita jäiset karpalot monitoimikoneen kulhoon. Lisää mehu, sokeri ja vanilja. Jos käytät aitoa vaniljatankoa, leikkaa tanko pituussuunnassa halki ja kaavi siemenet kulhoon.
2. Anna koneen käydä, kunnes karpalot ovat soseutuneet. Lisää valkuaiset ja vaahdota noin 2 minuuttia.
3. Jaa vaahto jälkiruokakulhoihin. Koristele annokset karpaloilla ja halutessasi tuoreella rosmariinilla.
Vinkki
- Voit käyttää jälkiruokaan mitä tahansa happamia marjoja puolukasta herukoihin.
- Kokeile myös muita marjaisia jälkiruokia, marjajäätelöä, puolukkakohokasta ja pirtelöä
Valmistusohje
1.
Laita jäiset karpalot monitoimikoneen kulhoon. Lisää mehu, sokeri ja vanilja. Jos käytät aitoa vaniljatankoa, leikkaa tanko pituussuunnassa halki ja kaavi siemenet kulhoon.
2.
Anna koneen käydä, kunnes karpalot ovat soseutuneet. Lisää valkuaiset ja vaahdota noin 2 minuuttia.
3.
Jaa vaahto jälkiruokakulhoihin. Koristele annokset karpaloilla ja halutessasi tuoreella rosmariinilla.
Vinkki
- Voit käyttää jälkiruokaan mitä tahansa happamia marjoja puolukasta herukoihin.
- Kokeile myös muita marjaisia jälkiruokia, marjajäätelöä, puolukkakohokasta ja pirtelöä
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
24 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g