Ainekset
-
2 pkt (á 400g)maa-artisokkasosetta (esim. Suvituore)
-
2 dlvettä
-
2 ½ dlkermankaltaista kaurapohjaista kasvirasvasekoitetta
-
ripausjauhettua muskottipähkinää
-
4 rklsiemensekoitusta tai siemeniä
Valmistusohje
1. Purista maa-artisokkasoseet kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos on sileää. Lisää kaurakerma ja kuumenna. Jos keitto on makuusi liian paksua, lisää vettä. Mausta maa-artisokkakeitto muskottipähkinällä.
2. Paahda siemensekoitusta tai valitsemiasi siemeniä kuivalla pannulla miedolla lämmöllä, kunnes siemenet ovat saaneet vähän väriä.
3. Jaa keitto lautasille ja viimeistele siemenillä.
Vinkki
Voit tehdä keiton myös kilosta kokonaista maa-artisokkaa. Kuori mukaan myös kaksi jauhoista perunaa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Helppo maa-artisokkakeitto
Juhlava maa-artisokkakeitto syntyy käden käänteessä valmiista soseesta. Lusikallinen paahdettuja siemeniä antaa soppaan mukavasti pureskeltavaa.
Juhlava maa-artisokkakeitto syntyy käden käänteessä valmiista soseesta. Lusikallinen paahdettuja siemeniä antaa soppaan mukavasti pureskeltavaa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 pkt (á 400g)maa-artisokkasosetta (esim. Suvituore)
-
2 dlvettä
-
2 ½ dlkermankaltaista kaurapohjaista kasvirasvasekoitetta
-
ripausjauhettua muskottipähkinää
-
4 rklsiemensekoitusta tai siemeniä
Valmistusohje
1. Purista maa-artisokkasoseet kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos on sileää. Lisää kaurakerma ja kuumenna. Jos keitto on makuusi liian paksua, lisää vettä. Mausta maa-artisokkakeitto muskottipähkinällä.
2. Paahda siemensekoitusta tai valitsemiasi siemeniä kuivalla pannulla miedolla lämmöllä, kunnes siemenet ovat saaneet vähän väriä.
3. Jaa keitto lautasille ja viimeistele siemenillä.
Vinkki
Voit tehdä keiton myös kilosta kokonaista maa-artisokkaa. Kuori mukaan myös kaksi jauhoista perunaa.
Valmistusohje
1.
Purista maa-artisokkasoseet kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos on sileää. Lisää kaurakerma ja kuumenna. Jos keitto on makuusi liian paksua, lisää vettä. Mausta maa-artisokkakeitto muskottipähkinällä.
2.
Paahda siemensekoitusta tai valitsemiasi siemeniä kuivalla pannulla miedolla lämmöllä, kunnes siemenet ovat saaneet vähän väriä.
3.
Jaa keitto lautasille ja viimeistele siemenillä.
Vinkki
Voit tehdä keiton myös kilosta kokonaista maa-artisokkaa. Kuori mukaan myös kaksi jauhoista perunaa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g