Ainekset
-
6sämpylää
-
1 rs (250g)Härkis härkäpapumurua
-
6 rklketsuppia
-
½ tljauhettua mustapippuria
-
¼ tlchiliä
-
2 dljuustoraastetta (17%)
- Lisäksi
-
2tomaattia
-
10 cm palakurkkua
-
6 lehteäjääsalaattia
-
6 rklmajoneesia
Valmistusohje
1. Halkaise sämpylät ja levitä sämpylöiden pohjapuolet pellille leivinpaperin päälle.
2. Murenna härkäpapumuru käsin. Sekoita härkäpapumuruun ketsuppi, mustapippuri ja chili. Nostele reilut keot härkistä sämpyläpohjille. Ripottele päälle juustoraastetta.
3. Kypsennä härkiksellä päällystettyjä puolikkaita 200 asteessa uunin keskitasolla 8-10 minuuttia. Lisää pellille sämpylöiden kannet, ja kuumenna vielä pari minuuttia.
4. Viipaloi tomaatit ja kurkku. Puolita salaatinlehdet. Levitä härkiksen päälle salaattia, kurkku- ja tomaattiviipaleita. Lusikoi päälle majoneesia. Nosta kannet sämpylöille.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.7 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Härkis-peltiburgerit
Herkulliset härkisburgerit valmistuvat sukkelasti uunissa koko perheelle - ainekset vain ladotaan burgersämpylöille ja muutaman minuutin jälkeen herkku on syöntivalmis.
Herkulliset härkisburgerit valmistuvat sukkelasti uunissa koko perheelle - ainekset vain ladotaan burgersämpylöille ja muutaman minuutin jälkeen herkku on syöntivalmis.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
6sämpylää
-
1 rs (250g)Härkis härkäpapumurua
-
6 rklketsuppia
-
½ tljauhettua mustapippuria
-
¼ tlchiliä
-
2 dljuustoraastetta (17%)
- Lisäksi
-
2tomaattia
-
10 cm palakurkkua
-
6 lehteäjääsalaattia
-
6 rklmajoneesia
Valmistusohje
1. Halkaise sämpylät ja levitä sämpylöiden pohjapuolet pellille leivinpaperin päälle.
2. Murenna härkäpapumuru käsin. Sekoita härkäpapumuruun ketsuppi, mustapippuri ja chili. Nostele reilut keot härkistä sämpyläpohjille. Ripottele päälle juustoraastetta.
3. Kypsennä härkiksellä päällystettyjä puolikkaita 200 asteessa uunin keskitasolla 8-10 minuuttia. Lisää pellille sämpylöiden kannet, ja kuumenna vielä pari minuuttia.
4. Viipaloi tomaatit ja kurkku. Puolita salaatinlehdet. Levitä härkiksen päälle salaattia, kurkku- ja tomaattiviipaleita. Lusikoi päälle majoneesia. Nosta kannet sämpylöille.
Valmistusohje
1.
Halkaise sämpylät ja levitä sämpylöiden pohjapuolet pellille leivinpaperin päälle.
2.
Murenna härkäpapumuru käsin. Sekoita härkäpapumuruun ketsuppi, mustapippuri ja chili. Nostele reilut keot härkistä sämpyläpohjille. Ripottele päälle juustoraastetta.
3.
Kypsennä härkiksellä päällystettyjä puolikkaita 200 asteessa uunin keskitasolla 8-10 minuuttia. Lisää pellille sämpylöiden kannet, ja kuumenna vielä pari minuuttia.
4.
Viipaloi tomaatit ja kurkku. Puolita salaatinlehdet. Levitä härkiksen päälle salaattia, kurkku- ja tomaattiviipaleita. Lusikoi päälle majoneesia. Nosta kannet sämpylöille.
Muunnos
Saat burgereista vegaaniset kun käytät vegaanista majoneesia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.7 g