Ainekset
-
400 gvarsikukkakaaleja
-
2 rklöljyä
- Yrttiöljy
-
1 dlöljyä
-
½ ruukkuatuoretta basilikaa
-
½ ruukkuatuoretta lehtipersiljaa
-
muutama oksatuoretta minttua
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
2 rklauringonkukan siemeniä
Valmistusohje
1. Huuhdo varsikukkakaalit ja siisti kannat. Pirskottele päälle tai voitele kukkakaalit öljyllä.
2. Valmista yrttiöljy laittamalla ainekset siemeniä lukuun ottamatta kapeaan, korkeareunaiseen astiaan. Sekoita rouheaksi kastikkeeksi. Lisää lopuksi auringonkukansiemenet.
3. Grillaa varsikukkakaaleja kuumassa grillissä, kunnes kaalit ovat saaneet hieman väriä. Tarjoa varsikukkakaalit yrttiöljyn kanssa.
Vinkki
- Voit valmistaa varsikukkakaalit myös liedellä parilapannulla. Esikeitä varsikukkakaaleja silloin minuutin verran kiehuvassa vedessä.
- Tarjoa grillatut varsikukkakaalit liha- tai kalaruuan kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
230 kcal
Rasvaa
23 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Grillatut varsikukkakaalit yrttiöljyllä
Keväisen varsikukkakaalin lempeä maku pääsee oikeuksiinsa grillissä. Basilikalla ja mintulla ryyditetty yrttiöljy viimeistelee herkullisen lisäkkeen.
Keväisen varsikukkakaalin lempeä maku pääsee oikeuksiinsa grillissä. Basilikalla ja mintulla ryyditetty yrttiöljy viimeistelee herkullisen lisäkkeen.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gvarsikukkakaaleja
-
2 rklöljyä
- Yrttiöljy
-
1 dlöljyä
-
½ ruukkuatuoretta basilikaa
-
½ ruukkuatuoretta lehtipersiljaa
-
muutama oksatuoretta minttua
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
2 rklauringonkukan siemeniä
Valmistusohje
1. Huuhdo varsikukkakaalit ja siisti kannat. Pirskottele päälle tai voitele kukkakaalit öljyllä.
2. Valmista yrttiöljy laittamalla ainekset siemeniä lukuun ottamatta kapeaan, korkeareunaiseen astiaan. Sekoita rouheaksi kastikkeeksi. Lisää lopuksi auringonkukansiemenet.
3. Grillaa varsikukkakaaleja kuumassa grillissä, kunnes kaalit ovat saaneet hieman väriä. Tarjoa varsikukkakaalit yrttiöljyn kanssa.
Vinkki
- Voit valmistaa varsikukkakaalit myös liedellä parilapannulla. Esikeitä varsikukkakaaleja silloin minuutin verran kiehuvassa vedessä.
- Tarjoa grillatut varsikukkakaalit liha- tai kalaruuan kanssa.
Valmistusohje
1.
Huuhdo varsikukkakaalit ja siisti kannat. Pirskottele päälle tai voitele kukkakaalit öljyllä.
2.
Valmista yrttiöljy laittamalla ainekset siemeniä lukuun ottamatta kapeaan, korkeareunaiseen astiaan. Sekoita rouheaksi kastikkeeksi. Lisää lopuksi auringonkukansiemenet.
3.
Grillaa varsikukkakaaleja kuumassa grillissä, kunnes kaalit ovat saaneet hieman väriä. Tarjoa varsikukkakaalit yrttiöljyn kanssa.
Vinkki
- Voit valmistaa varsikukkakaalit myös liedellä parilapannulla. Esikeitä varsikukkakaaleja silloin minuutin verran kiehuvassa vedessä.
- Tarjoa grillatut varsikukkakaalit liha- tai kalaruuan kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
230 kcal
Rasvaa
23 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.4 g