Ainekset
- Krutongit
-
4 viipalettavaaleaa leipää
-
1 rklöljyä
-
1valkosipulin kynsi
- Lisäksi
-
3kananmunaa
-
200 groomansalaattia
-
4tomaattia
-
15 cm palakurkkua
-
200 gverkkomelonia
- Kastike
-
1valkosipulin kynsi
-
2 rklparmesanjuustoa
-
65 ganjovisfileitä
-
½ dlöljyä
-
1keltuainen
-
2 tlvalkoviinietikkaa
-
1 tlsinappia
Valmistusohje
1. Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi. Hienonna valkopulin kynsi. Paahda leipäkuutioita valkosipulilla maustetussa öljyssä kauniin ruskeaksi.
2. Keitä kananmunat koviksi (8 minuuttia). Lohko jäähtyneet munat.
3. Revi salaatit kulhoon tai tarjoiluvadille. Lohko tomaatit, kurkku sekä meloni. Asettele kasvis- ja munalohkot salaatin päälle, samoin leipäkuutiot.
4. Lohko kastikkeen valkosipulin kynsi. Murenna tai raasta parmesanjuusto. Laita kaikki ainekset korkeareunaiseen astiaan ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Pirskottele kastike salaatin päälle.
Vinkki
- Käytä salaattiin niitä kasviksia ja hedelmiä, mitä kaapista löytyy.
- Kananmunan tilalla voi käyttää myös lihaa tai kalaa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
105 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.6 g
Caesarsalaatti
Klassinen caesarsalaatti muuntautuu moneksi sen mukaan, mitä kaapista löytyy.
Klassinen caesarsalaatti muuntautuu moneksi sen mukaan, mitä kaapista löytyy.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Krutongit
-
4 viipalettavaaleaa leipää
-
1 rklöljyä
-
1valkosipulin kynsi
- Lisäksi
-
3kananmunaa
-
200 groomansalaattia
-
4tomaattia
-
15 cm palakurkkua
-
200 gverkkomelonia
- Kastike
-
1valkosipulin kynsi
-
2 rklparmesanjuustoa
-
65 ganjovisfileitä
-
½ dlöljyä
-
1keltuainen
-
2 tlvalkoviinietikkaa
-
1 tlsinappia
Valmistusohje
1. Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi. Hienonna valkopulin kynsi. Paahda leipäkuutioita valkosipulilla maustetussa öljyssä kauniin ruskeaksi.
2. Keitä kananmunat koviksi (8 minuuttia). Lohko jäähtyneet munat.
3. Revi salaatit kulhoon tai tarjoiluvadille. Lohko tomaatit, kurkku sekä meloni. Asettele kasvis- ja munalohkot salaatin päälle, samoin leipäkuutiot.
4. Lohko kastikkeen valkosipulin kynsi. Murenna tai raasta parmesanjuusto. Laita kaikki ainekset korkeareunaiseen astiaan ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Pirskottele kastike salaatin päälle.
Vinkki
- Käytä salaattiin niitä kasviksia ja hedelmiä, mitä kaapista löytyy.
- Kananmunan tilalla voi käyttää myös lihaa tai kalaa.
Valmistusohje
1.
Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi. Hienonna valkopulin kynsi. Paahda leipäkuutioita valkosipulilla maustetussa öljyssä kauniin ruskeaksi.
2.
Keitä kananmunat koviksi (8 minuuttia). Lohko jäähtyneet munat.
3.
Revi salaatit kulhoon tai tarjoiluvadille. Lohko tomaatit, kurkku sekä meloni. Asettele kasvis- ja munalohkot salaatin päälle, samoin leipäkuutiot.
4.
Lohko kastikkeen valkosipulin kynsi. Murenna tai raasta parmesanjuusto. Laita kaikki ainekset korkeareunaiseen astiaan ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Pirskottele kastike salaatin päälle.
Vinkki
- Käytä salaattiin niitä kasviksia ja hedelmiä, mitä kaapista löytyy.
- Kananmunan tilalla voi käyttää myös lihaa tai kalaa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
105 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.6 g