Ainekset
-
300 gbroilerin suikaleita
-
1 rklrasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)
-
2 cmpala inkivääriä
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 dlmaustamatonta jogurttia (2-4 %)
-
2 rklsokeria
-
2 tlgaram masalaa
-
1 tlsuolaa
-
ripauschiliä
- Viimeistelyyn
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvaseosta
-
2 rklrasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)
-
½ ruukkuakorianteria
Valmistusohje
1. Ruskista broileripalat rasvassa. Kaada palat uunivuokaan.
2. Lisää vuokaan raastettu inkivääri, paseerattu tomaatti, jogurtti ja mausteet. Huuhtele tomaattipurkki vesitilkalla (1 dl) ja kaada vuokaan.
3. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 25 minuuttia.
4. Lisää vuokaan kasvirasvasekoite, rasva ja hienonnettu korianteri. Jatka kypsentämistä 10 minuuttia.
Vinkki
- Jos haluat tulisemman maun, viimeistele annos tuoreella viipaloidulla chilillä.
- Täysjyväiset lisäkkeet on tehty esimerkiksi kaurasta ja ohrasta.
- Leivo halutessasi lisäksi myös naan-leipää kastikkeen kaveriksi.
- Butter chickenin kasvisversio valmistuu esimerkiksi quornista tai tofusta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
105 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Butter chicken uunissa
Butter chicken on intialainen versio kanakastikkeesta. Suureen suosioon noussut mausteinen ruoka maistuu naan-leivän ja täysjyväisen lisäkkeen kanssa.
Butter chicken on intialainen versio kanakastikkeesta. Suureen suosioon noussut mausteinen ruoka maistuu naan-leivän ja täysjyväisen lisäkkeen kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
300 gbroilerin suikaleita
-
1 rklrasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)
-
2 cmpala inkivääriä
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 dlmaustamatonta jogurttia (2-4 %)
-
2 rklsokeria
-
2 tlgaram masalaa
-
1 tlsuolaa
-
ripauschiliä
- Viimeistelyyn
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvaseosta
-
2 rklrasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)
-
½ ruukkuakorianteria
Valmistusohje
1. Ruskista broileripalat rasvassa. Kaada palat uunivuokaan.
2. Lisää vuokaan raastettu inkivääri, paseerattu tomaatti, jogurtti ja mausteet. Huuhtele tomaattipurkki vesitilkalla (1 dl) ja kaada vuokaan.
3. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 25 minuuttia.
4. Lisää vuokaan kasvirasvasekoite, rasva ja hienonnettu korianteri. Jatka kypsentämistä 10 minuuttia.
Vinkki
- Jos haluat tulisemman maun, viimeistele annos tuoreella viipaloidulla chilillä.
- Täysjyväiset lisäkkeet on tehty esimerkiksi kaurasta ja ohrasta.
- Leivo halutessasi lisäksi myös naan-leipää kastikkeen kaveriksi.
- Butter chickenin kasvisversio valmistuu esimerkiksi quornista tai tofusta.
Valmistusohje
1.
Ruskista broileripalat rasvassa. Kaada palat uunivuokaan.
2.
Lisää vuokaan raastettu inkivääri, paseerattu tomaatti, jogurtti ja mausteet. Huuhtele tomaattipurkki vesitilkalla (1 dl) ja kaada vuokaan.
3.
Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 25 minuuttia.
4.
Lisää vuokaan kasvirasvasekoite, rasva ja hienonnettu korianteri. Jatka kypsentämistä 10 minuuttia.
Vinkki
- Jos haluat tulisemman maun, viimeistele annos tuoreella viipaloidulla chilillä.
- Täysjyväiset lisäkkeet on tehty esimerkiksi kaurasta ja ohrasta.
- Leivo halutessasi lisäksi myös naan-leipää kastikkeen kaveriksi.
- Butter chickenin kasvisversio valmistuu esimerkiksi quornista tai tofusta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
105 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g